Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

100 najljepših doživljaja proljeće/ljeto 2024

SelectBox
Foto: SelectBox
1/4
16.04.2024.
u 14:15

Proljeće je vrijeme obnove, kada priroda oživljava i donosi osjećaj radosti i svježine. Toplo vrijeme i duži sunčani dani idealni su za istraživanje i uživanje u raznovrsnim aktivnostima na otvorenom. Hrvatska i Slovenija, obilujući prirodnim ljepotama, kulturnim bogatstvima i gastronomskim čarolijama, nude nebrojeno mnogo načina za stvaranje nezaboravnih trenutaka tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci. U nastavku vam otkrivamo samo neke od 100 najljepših doživljaja koje omogućuje SelectBox.

Gastronomske poslastice uz obalu

Započnimo putovanje gastronomskim čarima uz obalu Jadranskog mora. Restoran Da Nonna u Fažani i Salsa Rossa u Zadru nude izvanredna jela mediteranske kuhinje, koja očaravaju i najzahtjevnije gurmane. Uživajte u svježim ribljim specijalitetima, bogatim aromama lokalnih začina te vrhunskim vinima koja upotpunjuju gastronomsko iskustvo.

Foto: SelectBox

Wellness oaze za potpunu relaksaciju

Za one koji traže opuštajuće trenutke, wellness destinacije poput Wellness Ville Magdalena u Krapinskim toplicama i Wellness centra Wellar u Osijeku pružaju vrhunske tretmane za njegu tijela i duha. Prepustite se masažama, termalnim kupkama i opuštajućim ritualima koji će obnoviti vašu energiju i osvježiti vaš um.

Avanturistički doživljaji za hrabre duše

Za one željne uzbuđenja i adrenalinskih iskustava, Hrvatska nudi niz avanturističkih aktivnosti. Windsurfing Zoo Station u Bolu pruža nezaboravno iskustvo jedrenja na dasci, dok Pure Adventure u Kninu i Bubble Football u Zagrebu donose dozu adrenalina i zabave i nešto dalje od obale.

Foto: SelectBox

Skriveni dragulji unutrašnjosti

Stoga ne zaboravimo i unutrašnjost zemlje, gdje se kriju neki od najljepših doživljaja. Karting Arena u Zagrebu nudi uzbudljive utrke na karting stazi, dok Adventure park Likos u Gospiću pruža mogućnost za team building, natjecanja i avanture u netaknutoj prirodi Like.

Proljetna čarolija u Sloveniji

Nedaleko od granice, Slovenija oduševljava svojom ljepotom i raznovrsnim doživljajima. Restoran 1906 na Bledu nudi gastronomiju na najvišoj razini, dok za ljubitelje aktivnih odmora, Aktivni planet u Bovcu nudi rafting na rijeci Soči s profesionalnim vodičima, koji jamče nezaboravnu avanturu.

Foto: SelectBox

Proljeće i ljeto je idealno vrijeme za stvaranje nezaboravnih uspomena s najdražima. Bilo da se radi o istraživanju netaknute prirode, uživanju u gastronomskim delicijama ili adrenalinskim avanturama, Hrvatska i Slovenija nude bogat izbor doživljaja koji će ispuniti svačije srce radošću i sjećanjima. Pa, krenite na putovanje i otkrijte čari ovog dijela godine u ovim prekrasnim zemljama!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije