Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luda priča

Grupa prijatelja trebala je ići na odmor zajedno, jedan prijatelj je otkazao, a oni su ga ovako zamijenili

prijatelji
Foto: Facebook
07.04.2017.
u 19:17

Joe McGrath trebao je otputovati na Mallorcu s grupom prijatelja, ali u zadnji tren je otkazao pa su oni odlučili pronaći osobu koja se zove i preziva kao Joe kako im ne bi propala plaćena avionska karta i uspjeli su u tome

Joe McGrath s grupom prijatelja trebao je otputovati u Mallorcu kako bi tamo proslavili 30 rođendan jednog od prijatelja. Međutim, Joe je u zadnji tren morao otkazati put a njegovi prijatelji su se dosjetili pomalo neobične ideje.

Kako avionska karta, koja je glasila na Joeov ime i prezime, ne bi propala prijatelji su pronašli drugog Joea McGratha i ponudili mu plaćen put i sve troškove u Mallorci.

- Dobio sam poruku od lika koji se zove Dan i kojeg nikad prije nisam sreo u životu. Rekao mi je da njihov frend Joe McGrath ne može ići s njima na planirano putovanje i pitao me da li bi ja uskočio na put umjesto njihovog Joea. Iako sam sumnjao da je riječ o prevari, odlučio sam riskirati i pristao sam glumiti njihovog Joea, a šef mi je dao i godišnji kako bi mogao otići s grupom potpunih stranaca na odmor. Odvezao sam se u Bristol u nedjelju  navečer i doživio sam tri lude noći s potpunim strancima koje sada mogu zvati prijateljima. Koja divna grupa ljudi, uživao sam svake minute - napisao je 21-godišnji Joe nakon što se vratio s Mallorce gdje se družio s potpunim strancima.

 

>>Mjesecima imala dva dečka, a onda su joj se obojica odlučila osvetiti

>>Jeste li spremni da vas malo provoza? Upoznajte ovu seksi pilotkinju s hrvatskom adresom

Ključne riječi

Komentara 1

OP
OpasanNekiLik
07:29 08.04.2017.

A broj putovnice i datum isteka iste točno su se podudarali kao i podaci koje je imao imenjak i prezimenjak čiju su putovnicu unijeli tijekom rezervacije avionske karte. Baš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije