Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdrava prehrana

Preporodite se uz košaricu zdravih proizvoda!

Nutrigold
Foto: PR FOTO
02.07.2016.
u 07:15

Ordinacija.hr i Tvornica zdrave hrane nagrađuju čitatelje Nutrigold prehrambenim proizvodima. Obogatite vaš svakodnevni život i osigurajte tijelu sve što mu je potrebno.

Zdrava prehrana glavni je faktor koji održava naše zdravlje u ravnoteži. Poznato je da samo uravnotežena prehrana dovodi do maksimalne iskorištenosti ljudskih potencijala, kako tjelesnih tako i mentalnih.

Zbog ubrzanog načina života teško je svakodnevno unositi sve sastojke koji su tijelu potrebni kako bi normalno funkcioniralo.

Ljudi su nesvjesni svakodnevnog izlaganja organizma nizu komplikacija koje se mogu javiti kao posljedica nepravilne i nezdrave ishrane.

Ordinacija.hr je u suradnji s Tvornicom zdrave hrane osigurala 3 košarice Nutrigold proizvoda kako biste mogli obogatiti svoju prehranu zdravim i prirodnim sastojcima.

Kako biste sudjelovali u natječaju potrebno je odgovoriti na pitanje ispod teksta ''Koji je vaš savršen zdravi obrok i zašto?''. Tri najkreativnija odgovora nagrađujemo košaricama ''detoksiciraj me'', ''uljepšaj me'' i '' zasladi me''.

KOŠARICA ''DETOKSICIRAJ ME''

  • Chia sjemenke Nutrigold 1000g
  • Spirulina prah Nutrigold 250g
  • Kurkuma Nutrigold 200g
  • Goji bobice Nutrigold 200 g
  • Kokosovo ulje 1000ml Nutrigold

"Detoksiciraj me" paket sadrži sve što je potrebno za dobro čišćenje i energiziranje organizma prije ljeta! Chia sjemenke obiluju omega 3 masnim kiselinama te su zbog svojih vlakana najbolji prijatelj svake probave. Pomažu zdravom mršavljenju, pružaju organizmu više energije te jačaju kosu i nokte. Ako je chia supernamirnica broj 1 onda su goji bobice odmah na drugom mjestu. Ove kiselkaste bobice jačaju imunološki sustav, usporavaju proces starenja organizma i poboljšavaju cirkulaciju. Detoksikaciju i čišćenje organizma nemoguće je zamisliti bez kurkume koju možete koristiti na brojne načine - kao začin u jelima, kao dodatak napitcima, kao dio prirodne kozmetike, a kao dio svakog detoksikacijskog programa mora se naći i kraljica spirulina, alga bogata klorofilom, koji doprinosi boljoj krvnoj slici, uravnotežuje PH i potpomaže izbacivanju toksina iz organizma

KOŠARICA ''ULJEPŠAJ ME''

  • Chia sjemenke Nutrigold 500g
  • Kokosovo ulje ekstra djevičansko Nutrigold 500ml
  • Nim prah Nutrigold 200g
  • Kakao maslac Nutrigold 200g
  • Kokosovo ulje 1000ml Nutrigold

Jaki i čvrsti nokti, sjajna kosa, meka i hidratizirana koža bez akni, vlasište bez peruti, opekline i ogrebotine koje nestaju u tren oka... Svi bi ovo potpisali za cijeli život. Ljepota uistinu dolazi iznutra pa će chia sjemenke koje sadrže omega-6 masne kiseline, antioksidanse i proteine koji su bitni za zdravlje kože uvelike pomoći da se ljepota vidi i na van. Za onu vanjsku ljepotu pobrinuti će se kokosovo ulje koje štiti od sunca, vodi dobre bitke s celulitom, djeluje antigljivično i rješava svaki problem s kosom te nim prah koji sprečava kožne infekcije, pospješuje zacjeljivanje rana i ublažava sve iritacije kože od prištića do psorijaze. I naravno, treba se baciti u izradu vlastite kozmetike, a ako je netko glavni sastojak losiona, melema, balzama i maski to je onda kraljevski mirisni kakao maslac.

KOŠARICA ''ZASLADI ME''

  • Chia sjemenke Nutrigold 1000g
  • Kokosovo brašno organsko Nutrigold 500g
  • Kakao prah sirovi Nutrigold 250g
  • Eritrit prirodni zaslađivač Nutrigold 500g
  • Kokosovo ulje 1000ml Nutrigold

Slatko možete jesti bez grižnje savjesti, barem kada se radi o sočnom pudingu od chia sjemenki, hranjivim keksićima od kokosovog brašna, domaćim sladoledima i kolačima sa 100%-tnim kakaom i napitcima zaslađenim nekaloričnim Eritritom. Zdrave chia sjemenke prepune vlakna pokazale su se iznimno dobre u pripremi deserata, ali i ostalih obroka baš kao i kokosovo brašno s kojim je moguće raditi i ukusne slane popečke i zdrava peciva i slasne kolačiće. Kakao prah vrlo lako potiče rast hormona sreće ako ga pripremite kao napitak koji vraća u mladost ili čak kao domaću čokoladu, a nekaloričnim Eritritom možete zasladiti baš sve što želite, jer ne povećava raziun šećera u krvi pa se smatra pogodnim i za osobe koje boluju od dijabetesa.

Natječaj traje do 11. srpnja kada objavljujemo dobitnike!

Vaše košarice šaljemo na kućnu adresu.

Svoj odgovor upišite na linku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije