Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
taktika ili...

Rade li to žene namjerno? Frajeru, oči su mi gore

Ženski dekolte
Foto: Shutterstock
06.07.2015.
u 14:13

Došli ste na šišanje i u nekom trenu osjetili ste kako je frizerka svoje grudi "slučajno" naslonila na vaš vrat. Već u idućem trenutku u razini su vaših očiju dok stoji s vaše desne strane i završava vašu frizuru. A vi se pitate, želi li mi možda nešto poručiti?

Ženske grudi neiscrpna su tema u muškim razgovorima. 

Iako na pijedestal ne dolaze tako često kao nogomet, ipak dođu na dnevni red i češće nego bismo pomislili.

Muškarci će se zasigurno pronaći u nekoj od opisanih situacija, a sada je vrijeme i za odgovor na pitanje: Rade li to žene namjerno i što nam pokušavaju poručiti?

Evo o čemu je riječ...

1. "Neugodnjak" u frizerskom salonu

Došli ste na šišanje i u nekom trenu osjetili ste kako je frizerka svoje grudi "slučajno" naslonila na vaš vrat. Već u idućem trenutku u razini su vaših očiju dok stoji s vaše desne strane i završava vašu frizuru. A vi se pitate želi li mi možda nešto poručiti? U devet od deset slučajeva odgovor je: ne!

Tijekom ankete koju je provela ekipa s portala Men`s Health, svih 20 ispitanih muškaraca potvrdno je odgovorilo da primijete svaki trenutak kada ih neka žena "slučajno" dodirne svojim atributima i nadaju se da se radi o pokušaju zavođenja.

Žene s druge strane poručuju: muškarci, mnogo puta radi se o slučajnosti i zaista ništa ne znači.

Ipak, u trenucima kada žena to radi s namjerom da je taj slatki muškarac na kojeg je "pala na prvi pogled" ipak pozove na spoj, tada je to očiti potez, najčešće praćen osmijehom. To je nešto što ne možete krivo protumačiti, odnosno neće vam ostaviti prostora da se zapitate: Je li to zaista bilo slučajno?

Stoga, ako se sljedeći put nađete u situaciji da ste u prepunom autobusu, na putu do WC-a u noćnom klubu ili u nekoj trećoj situaciji osjetili na sebi ženske grudi i zapitali se: Želi li vam nešto poručiti tim dodirom, svoj pogled usmjerite na njezine oči. One će vam dati odgovor na pitanje je li to napravila - namjerno!

>>10 stvari koje muškarci rade, a žene ih jednostavno obožavaju

>>Poljubite se na prvom spoju i odredite sudbinu vaše veze

Komentara 9

Avatar targus
targus
17:02 06.07.2015.

ma kakvi,...one ni ne znaju da imaju sise!!!?? Naravno da namjerno stavljaju iste " na izvolte", pa to je ženski par atributa. Da ja imam karu 25 cm, sve bi dao da ga svaka žena opazi...diskretno:))

SA
samoborka
19:26 06.07.2015.

Kao zena tvrdim da je upravo obratno; 9 od 10 zena to napravi Namjerno! Ali nemojte se muskarci zavaravati da to obavezno znaci da vas doticna zena zeli..Najveci dio zena to napravi samo zato da bi zadobila vas interes i nafilala svoj ego,i radi nicega vise.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:08 06.07.2015.

kao prvo. grudi nikad nisu bile povod muskih razgovora, (osim onih iz pride povorki), radi se o sisama. Sise su, po anatomskom atlasu "parni organ na grudima zene", i to je ono sto privlaci paznju muskaraca. A normalno da zene, naravno one koje imaju sto pokazati, obilno koriste utjecaj sisa na muske. One koje nemaju i tako i tako uporno tvrde da su najvaznije cipele....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije