Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrivanje afere

Ljubavnica sve otkrila: Evo kako ćete saznati da vas partner vara!

Djevojka
Foto: Pixabay
1/3
11.02.2017.
u 11:20

Često provjeravanje poruka na mobitelu možda je znak za uzbunu, pogotovo ako vaš partner to prije nije radio često.

- Želim da žene znaju da nam se laže. Otvorite svoje srce i shvatite da se sve događa s razlogom - rekla je Jean Marie, nekad ljubavnica, ali i supruga muškaraca koji ju je kasnije prevario.

Upravo zato sada otkriva 6 načina kako sa sigurnošću otkriti da vaš partner ima aferu:

1. Lažu

- Ako je vaš partner nedosljedan, prozovite ga. Neće to očekivati pa će priznati krivnju. Moj tadašnji partner skidao bi vjenčani prsten, ne bi govorio o vezama ili obiteljskom životu. Kad sam saznala za sve, rekao mi je da se rastaje, ali to je bila laž - kaže.

2. Troši više novaca

Odjednom vam nedostaje sve više novaca s bankovnog računa, ali ne znate zašto? Jean Marie uvjerena je da je razlog ljubavnica. - Vjerojatno podiže novce da ne možete vidjeti izvod kartice i na što zapravo troši novac - priznaje za Elite Daily.

3. Promijenio mu se raspored rada

Ljudi koji varaju više vremena provode vani, a privatne pozive ili dulje radno vrijeme opravdavaju obavezama. Jean Marie kaže da je to dovoljan razlog za sumnju, a posebno ako vaš partner odjednom sve češće odlazi na poslovna putovanja.

4. Gubi interes za seksom

Najbolji način da otkrijete spava li s nekim drugim je ako ga pokušate poljubiti. Vjerojatno je da će odbiti vaš poljubac jer ga privlači neka druga osoba.

5. Često provjerava mobitel

Često provjeravanje poruka na mobitelu možda je znak za uzbunu, pogotovo ako vaš partner to prije nije radio često. Sumnjivo je i ako odjednom na mobitel stavi zaporku za otključavanje.

6. Promjena u oblačenju

Muškarci su jednostavni pa kad osjete da vas "imaju" nerijetko počnu zanemarivati svoj izgled. Ipak, kaže Jean Marie, ako ima ljubavnicu ili želi osvojiti drugu ženu sve više će se početi dotjerivati.

>> 5 žena otkrile na koji su način zatražile razvod...I što se onda dogodilo....

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Babaluji x
Babaluji x
18:40 11.02.2017.

e mala moja nemaš ti pojma kako se ima ljubavnica a da se ne skuži , ovi tvoji savjeti su za tinejđere ;-)))

DU
Deleted user
22:24 11.02.2017.

Varati možeš ženu koja voli, vjeruje i ne pada joj napamet provjeravati,toj osobi nikad nije pala na pamet prijevara pa misli da su svi takvi ,ona i ne sumnja.Varati možeš ženu kojoj je svejedno,ne osjeća više ništa ,ne želi više sex s mužem,ne privlaći je više,ne voli ga,jer je svojim ponašanjem ubio ljubav i osjećaje koje je imala prema njemu,ako i zna za ljubavnicu ne reagira ,zapravo je sretna što je ne dodiruje više,ali zbog nekog razloga ostaje u toj vezi ili braku.Varati možeš ženu ,koja zna da je varaš ali isto ima prste u pekmezu pa ne reagira.

DU
Deleted user
21:39 12.02.2017.

Zaboravila je reći zašto muškarci uopće varaju ženu. Kad nema kruha u najbližem dućanu ideš u onaj u kojem ima.... ako te stalno boli glava i nemaš volje za život on će naći neku koja ima.. to vrijedi za 95% muškaraca koji varaju... iznad svega muškarci su lijenčine i neda im se ulagati vrijeme i energiju u ono kaj vec imaju.. a ako nemaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije