Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆNE MORE

Jesu li ovo najgori prekidi veza ikad?

Brak
Foto: Shutterstock
1/6
13.03.2017.
u 17:15

Ally je na Facebooku otkrila kako ju je dvaput ostavio dečko dok je bila potpuno gola. Isti dečko. A među najgore prekide koje je doživjela navela je i onaj kada je njen dečko napisao da je ostavlja u grupu jedne chat aplikacije.

Svaki prekid veze je nekome težak, bolan i gorak. Ali ako osoba koja prekida vezu nema nimalo suosjećanja niti "malo zdravog razuma", ionako teški prekidi mogu biti prava noćna mora. Višestruko. 

Nekoliko ljudi podijelilo je svoja iskustva i ispričalo neke od najgorih prekida veza koja su doživjeli, a objavio ih je Metro. Za neke ne možete se ne zapitati: Je li se to zaista dogodilo?

Ally je na Facebooku otkrila kako ju je dvaput ostavio dečko dok je bila potpuno gola. Isti dečko. A među najgore prekide koje je doživjela navela je i onaj kada je njen dečko napisao da je ostavlja u grupu jedne chat aplikacije. 

Helen iz Londona otkrila je da je njen najbolji prijatelj bio u braku tri godine i tek su on i supruga dobili dijete kada je počeo sumnjati da ga supruga vara. Ona je stalno odbijala seks, govorila da je preumorna da na njega i pomisli, a suprug je toliko bio zaluđen s pokušajima da je uhvati u prijevari da je već počeo odlaziti na terapije. Jednom kada se vratio kući, zatekao je svoju ženu u krevetu - s drugom, a ljubavnica je na sebi imala odjeća njena muža. Prekinuli su tu vezu odmah. 

Ella je otkrila je kako je bila u vezi s muškarcem četiri mjeseca kada je on samo - nestao. Nije se više javljao ni na pozive ni poruke. prošlo je mjesec dana otada kada je upravo od njega stigla poruka sadržaja: Oh, ti i ja smo prekinuli. 

Chun je priznala da ju je ostavio muškarac s kojim je živjela, i to na njen rođendan. Upravo taj muškarac, koji zarađuje 6 - znamenkasti iznos mjesečne plaće, poklonio joj je soljenku, a zatim ju je ostavio. 

GeorgeDanton otkrio je korisnicima na Redditu da je prvi put čuo od svoje djevojke da mu je izgovorila "Volim te" kada je prekidala s njim. 

Fay je kao svoj najgori prekid navela kada je od njegove majke doznala da je njen dečko zaručen za drugu. A bila je s njim u vezi četiri godine. 

Naomi je otkrila da ju je dečko ostavio na njen rođendan s objašnjenjem da " ne može vjerovati kako je nespretna". To je opasno i za druge i za tebe, rekao joj je. 

>>Iskrena priznanja: Kada mi je djevojka napravila ovo, odmah sam pobjegao

Ključne riječi

Komentara 1

JV
Josip_V
18:16 13.03.2017.

Sve po zasluzi......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije