Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretniji i bogatiji

Istraživanje otkrilo: Ako imate češće seksualne odnose – više zarađujete

Novac na krevetu
Foto: Thinkstock
23.04.2015.
u 09:11

Naravno, ne misli se pritom ni na kakve nelegalne aktivnosti na koje biste možda pomislili

Ne bi nam ni palo na pamet da postoji ikakva veza između češćih seksualnih odnosa i veće zarade.

Naravno, ne mislimo pritom ni na kakve nelegalne aktivnosti na koje biste možda pomislili.

Ekonomist Nick Drydakis s Cambridgea u istraživanje je uključio 7.500 grčkih sudionika kako bi otkrio postoji li poveznica u svakodnevnom životu, a rezultati su pokazali da su oni sudionici istraživanja koji su imali češće seksualne odnose više zarađivali.

Seksualna aktivnost pokazatelj je zdravstvenog stanja osobe, kvalitete života, blagostanja i sreće, a u nedostatku tih elemenata osobe se mogu osjećati usamljeno, depresivno i nezainteresirano što može direktno utjecati na poslovne prilike i produktivnost, tvrdi Drydakis pojašnjavajući rezultate istraživanja objavljenog u časopisu International Journal of Manpower.

>>Deset razloga za seks s vašim bračnim partnerom svake večeri

Komentara 6

SI
simeeee
10:02 23.04.2015.

Prije da je obrnuto!!!

DU
Deleted user
10:25 23.04.2015.

Možda je obrnuto, istraživanje pokazalo poveznicu a istraživači krivo interpretirali. Njihova interpretacija neupitna je samo u slučaju profesionalni :-)

TM
Tim_Minchin
11:18 27.04.2015.

da, romi su najbolji dokaz toga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije