Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Škola' zavođenja

Američka seks terapeutkinja podučavat će Hrvate ljubavnom umijeću

zavođenje,seks,ljubav
Foto: Thinkstock
17.07.2014.
u 12:05

Ne trebaju žene od muškaraca tražiti da budu više žensko, a to često rade

Rijetke su (ako uopće postoje) žene koje s vremenom ne požele promijeniti svojeg muškarca.

Više pažnje, razgovora i povezivanja ono je što mnoge traže jer smatraju da im od partnera to kronično nedostaje. To je ženska težnja neovisno o o tome iz kojeg su dijela svijeta, dobi, kojeg svjetonazora, no to je i njihova glavna greška – upozorava Amara Charles, stručnjakinja za intimne odnose i seksualnost koja idući tjedan stiže u Hrvatsku održati dvije radionice.

Prva je radionica za žene

– Umjesto da traže više razgovora, žene bi trebale razumjeti muški nagon za slobodom da budu ono što jesu – savjetuje terapeutkinja i autorica knjige The sexual practices of Quodoushka. Praktični je to vodič za, kako stoji u njegovu opisu, seks, intimnost i veze.

Autorica, čija je knjiga prodana u velikom broju primjeraka nadodati da je ta knjiga dokaz koliko su ljudi gladni pozitivnog i korisnog pristupa seksualnosti.

– Najpopularniji dio knjige jest onaj o genitalnim anatomskim tipovima. Kad otkrijete koji ste od devet genitalnih tipova, to je korisno za svaku seksualnu vezu jer ti daje nevjerojatan uvid i detaljne instrukcije što tvoj partner najviše voli – opisuje savjetnica, koja jena pitanje što je danas najčešći problem parova te što im savjetuje, odgovorila:

– Kada je muškarac prihvaćen i poželjan zbog onoga tko je on, posebice seksualno, to ne samo da otpušta njegovu prirodnu mušku energiju već inspirira njegove moćne instinkte da štiti ženu i čini sve za nju. No, nije samo stvar u tome kako žene tretiraju muškarce u svom životu nego i kako njeguju sebe.

Umjesto da od muškarca traže da bude više žensko, žene bi trebale pomoći im izraziti njihovu žensku energiju na zreliji način. Kada žena prizna da muškarac treba seks drukčiji od njezina, onda će i ona biti zadovoljnija. Većina muškaraca koje poznajem više zadovoljstva ima od davanja zadovoljstva nego kad ga primaju – poručuje ova savjetnica, koja održava radionice još od osamdesetih godina, a u Hrvatsku stiže na poziv prijateljice.

Prva je radionica namijenjena isključivo ženama, a polaznicama će objasniti, među ostalim, i kako da povećaju svoju seksualnu želju i libido.

Prezentirat će i tajne zavođenja te otkriti kako unijeti novu razinu zadovoljstva u intimne odnose.

Na drugoj radionici, koja će se održavati od 24. do 27. srpnja, Amara Charles za muškarce i žene te parove koji to žele, naučit će drevnim vještinama za umješnije intimne odnose. Četiri ljubavna tipa za bolje razumijevanje partnerovih potreba, kako produbiti senzualnu dimenziju u svojem odnosu, dio je onoga što će parovi na radionici moći saznati, a organizatori dodaju i kako će imati mogućnost u privatnom prostoru praktično isprobati ono što čuju od ove američke savjetnice.

Mjesto radionica navedeno je samo kao Međimurje, a točnu će lokaciju dobiti polaznici nakon što se registriraju. Cijena radionice za parove odnosno i muškarce i žene jest 2745 kuna, a uz njezinu uplatu žena dobiva na poklon radionicu namijenjenu ženama koja inače košta 1725 kuna.Riječ je o višednevnim radionicama na kojima će Amara Charles poučiti koliko je, kako opisuje, iznimno važno otvoriti se i pogledati svoje duboke strahove, krivnju i sram.

Seks kao gusjenica

– Da bi naučili kako se dati na balansiran način, prvo moramo voljeti sebe. Tajna ženske vitalnosti jest da se njegujemo i volimo same sebe – kaže terapeutkinja čije su radionice i cijela filozofija pod utjecajem šamanske kulture. Stoga ne začuđuje što seks opisuje kao gusjenicu, a duh naziva leptirom te tvrdi da apsolutno nema mogućnosti za predivnog leptira bez gusjenice.

>>Ako imate problema s orgazmom, ne brinite, u trendu je 'karezza seks'

>>Žene odlučile: Ovo su ključne osobine savršenog muškarca

Komentara 1

M3
Miške 3
14:26 17.07.2014.

Ma neka ona ide u Bosnu, da joj Suljo pokaže ljubavno umijeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije