Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O, da...

6 urnebesno jednostavnih načina da budete 'faca' u ženskom društvu

Muškarci i žene
Foto: Thinkstock
21.03.2015.
u 09:30

Ali često se dogodi da u svojim nastojanjima da očaraju žene u svojoj okolini, muškarci naprave nešto što zapravo ima kontraefekt.

Koji muškarac ne želi biti magnet za žene?

Ali često se dogodi da u svojim nastojanjima da očaraju žene u svojoj okolini, muškarci naprave nešto što zapravo ima kontraefekt.

Zbog toga je portal Men`s Health objavio savjete kako na potpuno jednostavan način postati faca u ženskom društvu. Evo koji su...

1. Način na koji hodaju

Žene prvo primjećuju muškarcev izgled, odjeću koji ima na sebi i način na koji hoda. Poslovni stil klasik je koji uvijek prolazi kod žena, ali posebno je seksi kada se muškarac samouvjereno pojavi u kožnoj jakni. Nemojte se  ponašati kao da negdje žurite, dojam samouvjerenosti odat ćete laganim hodom.

2. Gledajte je u oči

Ako joj uputite kompliment i kažete da ima predivan osmijeh, a istovremeno je gledatte u noge, pokazat ćete svoju nesigurnost, ali i prouzročiti sumnju da to što ste izgovorili i ne mislite iskreno. Zato ženu gledajte u oči dok s njom komunicirate. Ako vam je to nelagodno, usredotočite se na usne, ali nikako nemojte spuštati glavu i gledati u njene noge ili pod.

Izjava "Imaš lijepe trepavice" kod žene će izazvati rumenilo obraza i odati da na njoj zaista sve primjećujete.

3. Kada vam uputi kompliment...

Prihvatite ga bez previše "izmotvanja i jednostavno zahvalite na njemu. Nemojte se upuštati u izgovaranje rečenica koje će pokazati da ste nesigurni u svoj izgled poput: Nisam baš siguran da si u pravu...Pretjeruješ...

4. Nazovite je prije trećeg dana

Uvriježena su razna "pravila" o tome kako se ponašati u nekoj vezi. Jedno od njih je da ćete "biti veća faca" ako je nakon izlaska ne nazovete tri dana i na taj način pobuditi njeno zanimanje. Ipak, nemojte se voditi tim već uzmite mobitel u ruke i nazovite je. Kad vam je već dala svoj broj telefona očekuje i da je nazovete, u suprotnom ćete odaslati poruku da ste prestrašni ili da na vas nije ostavila dobar dojam. 

5. Ne razmečite se svojim manama

Svi ih imamo. I svi smo ih svjesni. Ipak, nemojte ih nabijati na nos ženi koju želite osvojiti. Zna ona da ih imate, ali to će i sama otkriti s vremenom. Želite se "prodati", stoga se držite samo pozitivnih stavova kada pričate o sebi. Ispričajte joj zanimljive i pozitivne stvari o svom životu, a ne ono što ne biste htjeli da su sutradan pojavi na naslovnici nekih novina.

6. Budite direktni

Ako ste već pred vratima njenog stana i želite ući unutra, recite joj to direktno. Nemojte se koristiti floskulama da morate u wc. Ako je želite poljubiti za laku noć na rastanku, ne bojte se već to i učinite.

>>Većinu oženjenih muškaraca privlače njihove – punice!

>>Ovo je 9 stvari koje nikako ne smijete reći svome muškarcu

Komentara 3

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
10:09 21.03.2015.

Takve se stvari teško mogu naučiti. To se ili ima ili nema. Karizma je dio osobnosti...

ĆA
ćaćaća
11:01 21.03.2015.

al me prosvjetli...

Avatar American_ninja
American_ninja
14:14 21.03.2015.

" Poslovni stil klasik je koji uvijek prolazi kod žena, ali posebno je seksi kada se muškarac samouvjereno pojavi u kožnoj jakni. " kako da vas poslije ovoga itko shvati ozbiljno, a to je samo prvo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije