Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razotkriveni

4 iritantne stvari koje muškarci gotovo uvijek rade

Par
Foto: Thinkstock
11.03.2015.
u 11:15

Vjerojatno ste se barem jednom našli u situaciji gdje svog dragog pitate za mišljenje kako biste zajedno donijeli neku odluku. Ono što može biti jako iritantno je to da od njega dobijete odgovor: Meni je svejedno, to me ne zanima..

Je li vaš muškarac jedan od onih za kojeg ćete reći: Neeee, on to ne radi!?

Ako ipak niste takva sretnica te pored sebe imate muškarca koji često napravi neke od ovih iritirajućih stvari, evo rješenja kako se uhvatiti u koštac s tim da vas ubuduće ne izbaci iz balansa.

1. Tipka po mobitelu dok je s vama vani

Zasigurno vas je bar jednom naljutilo dok ste bili u nekom izlasku ili ste barem provodili zajedničko vrijeme prepušteni sami sebi kada je njemu zazvonio mobitel ili mu je u inboks stigao mail na koji je morao odmah odgovoriti. Stručnjaci za veze poručuju da to nije nepristojno te da se ne treba uzrujavati zbog nečeg takvog, posebice ako se nakon što uzvrati poziv ili mail ponovno posveti vama, piše TOI.

2. Što ti misliš o tome?

Hoćemo li kupiti crni ili narančasti tepih? Je li bolji drveni ili stakleni stol?

Vjerojatno ste se barem jednom našli u situaciji gdje svog dragog pitate za mišljenje kako biste zajedno donijeli neku odluku. Ono što može biti jako iritantno je to da od njega dobijete odgovor: Meni je svejedno, to me ne zanima... Ako se nađete u takvoj situaciji pojasnite mu da vam je bitno da odluke o takvim stvarima donosite zajedno te želite čuti i njegovo mišljenje.

3. Dođe s posla, sjedi i šuti

Nakon napornog dana dođete kući i čeka vas hrpa obveza. A on sjedi...I šuti...Bez obzira na to gleda li TV ili se igra s nečim na mobitelu, to može biti vrlo iritantno. Ipak, bitno je da imate na umu da je vjerojatno i on imao težak dan i da mu je potreban odmak od svega pa ga nemojte odmah dočekati s vrata s hrpom pitanja, molbi, zahtjeva... Dajte mu vremena da otpuhne prije nego ga počnete ispitivati kako ćete provesti večer ili slično...

4. Spremate se dulje od njega i to ga živcira

Ako se spremate na neki izlazak ili posjet prijateljima, sigurno ste barem jednom čuli kako vam vaša bolja polovica prigovara kako se "spremate kao da idete na modnu pistu". I to vas izbaci iz takta. Takve primjedbe mogu biti vrlo iritantne, ali doskočite rješenju problema tako da se krenete spremati za izlazak ranije. Na taj ćete način biti spremni za polazak u isto vrijeme kada i on, a oboje ćete biti pošteđeni frustracija koje bi nastale i prije nego ste zakoračili iz svog doma...

>>I najneugodnija istina može se ‘nježno’ izreći

>>4 stvari koje muškarcima smetaju u braku

Komentara 1

PK
perica.knezevic
11:29 11.03.2015.

Da mi je ovako lijepa žena ko ova autorica, pazio bih na ovakve greške... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije