Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko su loši dečki koji ne prestaju puniti naslovnice svojim izvanbračnim aferama?

Sportaši osnivaju tim za natjecanje u ljubovanju

Cheryl Cole
Foto: Pixsell
1/2
17.02.2010.
u 20:15

Sve većem broju nevjernih supruga pridružio se i nogometaš Ashley Cole, a i Hrvatska ima svojeg predstavnika – Zorana Mamića, čiji je 17-godišnji brak navodno pred raspadom.

Broj sportaša, u većoj mjeri nogometaša, koji su svojim bračnim prijevarama postali top-tema u medijima, toliko je velik da bi mogli osnovati manji tim.

Sportom do prijevare

Stoga im predlažemo da se udruže i organiziraju interno natjecanje u kojem će se mjeriti tko je više ljubavnica obljubio i koliko je zbog toga svjetskih naslovnica osvojio, a potom uspio suprugu obrlatiti da ga poput psića podvijena repa primi natrag.

Lavinu skandaloznih razotkrivanja pokrenuo je lani golfer Tiger Woods. Njegove ljubavnice, od kojih mnoge i prijateljice noći, nicale su kao gljive poslije kiše. Supruga Elin tražila je razvod, ali nakon njegova boravka u klinici za liječenje od ovisnosti o seksu, oprostila mu je nevjeru, a on joj je zahvalio jahtom.

Tu je i bivši engleski nogometni kapetan John Terry, koji ne samo da se valjao s priležnicama u opskurnim hotelima u Londonu samo nekoliko sati nakon javne objave da mu je supruga trudna, već je i jednu od njih natjerao da pobaci.

Javljaju se i novi članovi tima bračnih prevaranata, a posljednji je pridošli britanski nogometaš Ashley Cole. Njegova supruga pjevačica Cheryl Cole već mu je 2008. oprostila jednu prijevaru. Tada se smucao s frizerkom. No kada je čula da je opet vara, i to sa za sada anonimnom plavokosom tajnicom, Cheryl je rekla: “Dosta!”.

 Domaći ‘ponos’

Svoju odluku da ga barem privremeno ostavi svima je priopćila gestom nenošenja vjenčanog prstena na prekjučerašnjem nastupu na dodjeli Britanske glazbene nagrade. Dok je pjevala, publika, među kojom i njezina majka, skandirala joj je: “Ostavi ga, ostavi ga!”, a kao odgovor na to, Cheryl je nakon 12 sati zaista sama odletjela u Los Angeles. Njezin glasnogovornik rekao je da je to zbog obveza, no vjerojatno se otišla odmoriti od lažljivog supruga ili potražiti bračni savjet od Victorije Beckham koja ju je instruirala i poslije prve krize s Ashleyjem.

 A kakva bi to Hrvatska bila zemlja sporta da i u timu preljubnika nema svojeg predstavnika? Da se to ne dogodi, pobrinuo se Zoran Mamić, bivši nogometaš, a danas sportski direktor Dinama. O kraju njegova 17-godišnjeg braka s Vanjom Mamić priča se već nekoliko mjeseci, no sada se navodno čeka njezina odluka hoće li se rastati. Pisalo se već o Mamićevim avanturama, a sada je, šuška se, presudila njegova veza s Anom Šikić.

Zoran Mamić navodno je već dvije godine s Riječankom Anom Šikić, vlasnicom tvrtke SmartMedia. Prema nekim tvrdnjama, Ana, koja uza sve neodoljivo fizički podsjeća na Vanju, je ta koja je Vanji Mamić slala SMS-ove koji su upućivali na suprugovu nevjeru i lokacije na kojima se nalazi s ljubavnicom. Je li to sve tako, Vanja nije htjela komentirati, već je kratko i zaštitnički poručila:

 – Trenutačno samo želim zaštititi kćer Ninu (15) i sina Brunu (13) od svega što nam se događa.

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:31 17.02.2010.

Cijeli Uzbekistan je na nogama zbog ove vijesti!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije