Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatki snovi

Način spavanja može reći puno toga o vašoj vezi

partneri
Arhiva Večernjeg lista
25.02.2010.
u 12:54

Izgleda da način spavanja znači mnogo i govori o vašoj vezi daleko više nego što se čini. Prema istraživanju životnog trenera Pama Spurra govor tijela u krevetu mogao bi biti indikator emocionalnog statusa u vezi.

Spavate li noću zagrljeni s partnerom ili okrenuti jedno drugom leđima? Izgleda da način spavanja znači mnogo i govori o vašoj vezi daleko više nego što se čini. Prema istraživanju životnog trenera Pama Spurra govor tijela u krevetu mogao bi biti indikator emocionalnog statusa u vezi. Britanski The Sun objašnjava poze u kojima spavamo i što one znače.

Ako muškarac spava odmah iza žene (ona mu je leđima okrenuta) znači da se muškarac ponaša zaštitnički i poprilično je tradicionalan. Ako žena spava iza muškarca, a on joj je okrenut leđima, tada je žena stup te veze, a muškarac se ne boji prepustiti odgovornosti ženi.

Ako spavate leđima okrenuti jedno drugome, znači da ne ovisite jedno o drugome, a intimnost vam polako opada. No, to nije razlog za brigu tako dugo dok razgovarate o svojoj vezi i zaželite si prije spavanja ugodnu noć. Ako muškarac spava na leđima i zagrli jednom rukom svoju partnericu znači da je muškarac velika emocionalna potpora svojoj boljoj polovici i predstavlja emocionalnu snagu u vezi.

Ključne riječi

Komentara 2

JU
junije
13:39 25.02.2010.

uh, koji glup tekst. a što ako se kroz noć nađemo u svim tim pozicijama? znači li to da se predomišljamo čitavu noć? pa je malo jedno stup, malo drugo. a što ako spavamo u nekom nenavedenom položaju?

RU
Rumba
13:10 25.02.2010.

A što ako spavamo stoječki, uvaženi eksperti za pojašnjenje emocionalnih veza ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije