Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni jadi

Georgea Michaela nakon 13 godina veze ostavio dečko

george michael
Pixsell
06.10.2009.
u 17:29

46-godišnji pjevač hita "Faith" i njegov ljubavnik godinama su živjeli pod istim krovom, sve dok prošlog Božića Kenny nije odlučio krenuti dalje.

Pjevač George Michael ponovno je sam. Njegov dugogodišnji dečko Kenny Goss ostavio ga je nakon 13 godina zajedničkog života.

Naime, 46-godišnji pjevač hita "Faith" i njegov ljubavnik godinama su živjeli pod istim krovom, sve dok prošlog Božića Kenny nije odlučio krenuti dalje. Od svojeg je dragog otišao, no par je nastavio vezu sve do prije nekoliko dana. Šuška se da je George zbog prekida veze pao na postelju i doživio živčani slom.

Prijatelji i rodbina uz njegov su krevet 24 sata, pazeći da mu odnekud slučajno ne zasvira njegova "Last Christmas".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije