Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Jergović

Miljenko Jergović objavio novi autobiografski roman "Otac"

miljenko jergović
arhivska slika
02.08.2010.
u 14:20

Plodni hrvatski pisac Miljenko Jergović u Beogradu je objavio novi roman "Otac". Knjigu je objavila izdavačka kuća Rende koja je ove godine već objavila Jergovićev naslov "Roman o Korini".

“Možda je to roman, možda esej, a možda su to memoari”. Tako ugledni beogradski izdavač Rende opisuje najnoviju knjigu koju je napisao više nego plodan hrvatski pisac Miljenko Jergović. Knjiga se zove “Otac”, a Jergović ju je počeo pisati dan nakon očeve smrti. Beogradski izdavač, koji je dobio ekskluzivna prava za prvo izdanje, tvrdi da je “Otac” pisan po pravilima fikcijske proze, ali da ništa što je u toj knjizi napisano nije fikcija. Odlična preporuka za čitanje.

Jergović je u toj izdavačkoj kući objavio šest naslova, a od toga je knjiga  "Roman o Korini" objavljena ove godine.

Komentara 5

X0
xx71_09
15:13 02.08.2010.

\"hrvatski pisac Miljenko Jergović\" HA,HA,HA pozdrav vaš zmijicamala

OB
-obrisani-
14:59 02.08.2010.

Ima li nade s obzirom koliko je već knjiga \"plodni pisac\" objavio u Beogradu da se to đubre tamo i odseli i pomiri sa kćerkom generala JNA Vasiljevića?

OB
-obrisani-
16:46 02.08.2010.

još jedan roman? Pa naša je fukara regularni skriboman. Jergović očigledno kvantitetom želi nadoknaditi kvalitetu. Pokraj svog tog pisanja \"romana\", kolumni i \"korektivnih\" društvenih članaka koji za svrhu imaju ponovno \"prisajedijenje\" Hrvatske i srbije, nije ni čudo što fukara nema vremena da se s tušira, pa smrdi na 30 koraka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije