Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25. marulićevi dani

Nagradu za dramu dobio izbornik Tomislav Zajec

06.02.2014., Zagreb - U Teataru ITD odrzano predstavljanje knjige autora Tomislava Zajeca i Nine Djurdjevic pod nazivom Odlasci.   Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpić/Pixsell
23.04.2015.
u 14:11

Velika mi je čast dobiti nagradu "Marin Držić" jer ovo je najveći festival hrvatske drame

Svečanom dodjelom nagrada za dramsko djelo "Marin Držić" za 2014. i izvedbom "Predstave Hamleta u selu Mrduša Donja" Ive Brešana u zajedničkoj produkciji Crnogorskog narodnog pozorišta i Međunarodnog festivala Kotor-art u režiji Luca Cortine u HNK Split počeo je festival hrvatske drame Marulićevi dani.

Ove godine prvu nagradu dobio je izbornik 25. po redu Marulićevih dana Tomislav Zajec za dramu "Ono što nedostaje". Druga nagrada pripala je Ružici Aščić za "Košnice", dok treću ravnopravno dijele supružnici Denis Peričić i Anita Peričić, autori "Hiperborealnog konja" te Ivan Vidić za dramu "Noćni život".

– Velika mi je čast dobiti nagradu "Marin Držić" jer ovo je najveći festival hrvatske drame – rekao je Tomislav Zajec. 

>> Tomislav Zajec osvojio prvu nagradu Marin Držić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije