Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne treba ga izbaciti

Međimurski HNS: Čačić nije naštetio stranci!

Radimir Čačić
Sanjin Strukić/PIXSELL
15.01.2014.
u 11:31

Nismo mogli odšutjeti medijske najave da će se Čačića izbacivati iz stranke. Sad nije vrijeme za takve odluke, zaključila je Sandra Herman potpredsjednica međimurskog HNS-a

Predsjedništvo HNS-a Međimurske županije zaključilo je da nije vrijeme za odlučivanje o izbacivanju Radimira Čačića iz stranke. Na jučerašnjoj sjednici predsjedništva sva 22 nazočna člana zauzela su stav da treba pričekati da Čačić izađe iz zatvora i tek tada otvoriti raspravu o daljnjim koracima.

- Radimir Čačić za vrijeme odsluženja zatvorske kazne nije davao izjave za medije i ni na koji način nije naštetio ugledu stranke, ili radio protiv nje - kaže Sandra Herman, potpredsjednica međimurskog HNS-a i zamjenica župana. O Čačiću su, dodaje, raspravljali samoinicijativno nakon medijskih istupa predsjednice stranke Vesne Pusić.

- Nismo mogli odšutjeti medijske najave da će se Čačića izbacivati iz stranke. Sad nije vrijeme za takve odluke - zaključuje Herman.

>>Varaždinski HNS-ovci i birači ipak za Čačića

Komentara 9

CA
campa
14:25 15.01.2014.

Čisto sumnjam da je sav Međimurski HNS na strani Čačića a kamoli birači.Očito je dobio podršku čelnika Međimurskog HNS-a koji po dobroj Hrvatskoj navadi rada u strankama nisu bazu niti obavjestili a kamili pitali za mišljenje. Najsmješnije su izjave čelnikaka kako razgovora o politici nije bilo pa Čačić nije mogao utjecati na mišljenje pojedinaca i da je sve bilo čisto druženje a razgovaralo se je o globalnom zatopljenju . Ovo samo pokazuje koliko kaskamo za Evropom po pitanju moralne odgovornosti i koliko stranački čelnici drže do mišljenja građana.Čačić je skrivio smrt ljudi i ako se vrati koje su moralne poruke javnosti.

Avatar Neron
Neron
12:56 15.01.2014.

Čačić nije davao izjave dok je u zatvoru ... i nije naštetio ugledu stranke. Jesam li to samo ja koji mislim da bi ova rečenica trebala biti udžbenički primjer kontradikcije?

DU
Deleted user
13:21 15.01.2014.

Eto cijela Hrvatska glupa a vi pametni.. Biti poslušnik nije baš nešto…...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije