Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ ima program

Karamarko oštro: Ova Vlada je mrtvac, ali još nitko nije objavio osmrtnicu

Tomislav Karamarko
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
17.03.2014.
u 20:17

– Rekao bih da je ova vlada već umrla što se tiče aktivnosti – kazao je Karamarko.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas da je "ova vlada već umrla, ali nitko nije objavio osmrtnicu".

– Imamo 385 tisuća nezaposlenih, to je oko 85 tisuća novonezaposlenih otkad su oni na vlasti, a to je strašno. Pogotovo zato što su sve aktivnosti u gospodarstvu pale. Perspektiva nije baš dobra. Rekao bih da je ova vlada već umrla što se tiče aktivnosti. Još nitko nije objavio da je tome tako i nemamo osmrtnicu u nekakvim tiražnim dnevnim novinama koje još uvijek navijaju za njih misleći da taj mrtvac može još uvijek trčati 100 metara za manje od 10 sekundi, a to je nemoguće – rekao je Karamarko i zaključio da HDZ ima program i da je spreman ponuditi rješenje i nadu "ovoj zemlji".

"Javnost je prozrela dvostruke kriterije"

Komentirao je i izjavu premijera Zorana Milanovića da "slučaj Šegon više nije njegov posao". – On je iz njegove Vlade. Vidite kako vješto još uvijek pokušavaju kriminalizirati cijeli HDZ zbog slučaja Sanader. Kad smo mi u pitanju jedni su kriteriji, a kada su oni u pitanju, nije njihov posao. Ništa nije njihov posao. Što je njihov posao? Je li njihov posao ovih 108 milijuna oprosta duga izvjesnom gospodinu iz jednog primorskog grada – upitao je Karamarko očito aludirajući na slučaj prijatelja Slavka Linića, Joze Kalema.

– Mislim da je hrvatska javnost već prozrela te dvostruke kriterije – kazao je Karamarko koji nije želio "biti zločest" i kritizirati put premijera u Australiju. – Nije primjereno otići na 15 dana, u trenutku kada je država u groznoj ekonomskoj situaciji. No, ako je taj put bio motiviran bilo čime što će pridonijeti stimulaciji i dovođenju bilo kakvih investicija, ja ću podržati taj put. Da se otvori jedno radno mjesto nakon tog puta, bio bih sretan – kazao je Karamarko i dodao da je Milanović "to obavio, ti novci su potrošeni i volio bih da sada barem nešto pokušaju napraviti na planu gospodarstva".

>>'Srbija će morati reći da je na Hrvatsku izvršena agresija'

>>Turudić objasnio zašto je Karamarko smio komentirati presudu za Fimi Mediju

Komentara 46

TT
tTony
21:23 17.03.2014.

nema investicija nit ce iko podrzat ovu vladu ova vlada je produzna ruka komunistickom razmisljnju linica i bahatosti ministara koji nisu dosli da da pokrenu privredu nego ruse to jos malo nacinalni interesa

A9
AAA-999
20:48 17.03.2014.

Partija sve radi po planu i to vrlo uspješno. Malo je nezgodno što joj je plan uništenje Hrvatske.

Avatar jurko_zg
jurko_zg
20:46 17.03.2014.

Tomo je u krivu,ova vlada je iznimno aktivna u unistavanju Hrvatske!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije