Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medveščak sa Sibirom

Za Medveščak će prvi put zaigrati tamnoputi hokejaš

28.10.2014.
u 08:15

Doug Shedden:
 Hedberg je brz, jako eksplozivan, no ne znam kako je pauza utjecala na njega

Hokejaši Medveščaka večeras u Ledenoj dvorani igraju protiv Sibira (19.30 sati, Sportklub 3). Utakmica će sigurno ostati upamćena i po tome što će za Medveščak prvi put u nekoj natjecateljskoj utakmici zaigrati tamnoputi hokejaš. Ta čast pripast će 20-godišnjem Šveđaninu porijeklom iz Kolumbije - Edwinu Hedbergu. A Hedbergu danas neće biti lako, jer bit će mu to prva utakmica nakon sedam mjeseci. Podsjetimo, bio je suspendiran jer mu je u tijelu otkrivena zabranjena supstanca za mršavljenje.

– Hedberg će biti u sastavu. Gledajući ga na treningu, djeluje mi jako eksplozivno, brz je s pakom... No, vidjet ćemo kako će reagirati, nije dugo igrao i trenirao s momčadi, pa će mu sigurno trebati vremena da dođe u pravu formu – rekao je trener Medveščaka Doug Shedden.

Medvjedi su se u petak vratili s turneje u kojoj su osvojili vrlo dobrih šest bodova.

– Jedva sam dočekao da se vratimo iz Rusije. U Hrvatskoj je vrijeme prekrasno, a u Rusiji je povremeno bilo vrlo hladno – priznaje trener Shedden i dodaje:

– Zadovoljan sam kako smo igrali u te četiri utakmice u Rusiji, no možemo i moramo igrati još puno bolje.

Shedden o momčadi Sibira ne zna previše.

– Gledao sam snimke nekih njegovih utakmica, ima nekoliko opasnih napadača. U prošlim utakmicama nije im baš išlo, ali nećemo se time zavaravati – poručio je Shedden.

Sibir je trenutačno sedmi na Istoku, ali ima negativan niz od četiri utakmice bez pobjede.

– I mi smo bili u takvoj situaciji pa smo davali sve od sebe da prekinemo negativan niz. Zato će Sibirci sigurno biti jako željni pobjede i moramo biti spremni na tešku utakmicu i veliku borbu – rekao je napadač Medveščaka Brandon Segal i dodao:

– Jednostavno trebamo nastaviti igrati svoju igru, jer domaće utakmice jako su nam bitne za nastavak borbe za ulazak u doigravanje.

Zanimljivo, Medveščak će samo 24 sata nakon utakmice sa Sibirom, u Ledenoj dvorani ugostiti Metalurg iz Novokuznjecka.

– U momčadi imamo igrače koji su u Sjevernoj Americi igrali i tri-četiri dana zaredom. Vjerujem da nam to neće biti prevelik problem. Doduše, Metalurg će nam se u srijedu suprotstaviti nakon šest dana odmora, ali raspored je takav kakav je – rekao je Segal.

Trener Shedden pak ima problema s ozlijeđenim igračima, a najviše ga zabrinjava ozljeda najveće zvijezde u momčadi Vilea Leina.

– Mislim da Leino neće igrati – poručio je Shedden.

>> Segal: Znamo kako je Sibiru, sigurno će biti gladni pobjede

Komentara 1

MP
mia.pejinovic
02:40 08.01.2016.

"Gledajući ga na treningu, djeluje mi jako eksplozivno, brz je s pakom... No, vidjet ćemo kako će reagirati, nije dugo igrao i trenirao s momčadi, pa će mu sigurno trebati vremena da dođe u pravu formu" I onda dečko rasturi. :')

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije