Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tapir cup

U subotu na Velesajmu počinje najbolje organizirani turnir inline hokeja u regiji

Tapir cup
Foto: VL
1/7
05.09.2016.
u 12:12

Ulaz će i ove godine biti besplatan, a s obzirom na malu obljetnicu za očekivati je da će "Tapir cup 2016" ponuditi još više zabave i kvalitetnog hokeja nego prethodnih godina.

U subotu 10. rujna u SRC Kuna na Velesajmu održat će se jubilarni peti turnir u inline hokeju "Tapir Cup".Ovaj, po svim ocjenama najbolje organizirani turnir inline hokeja u regiji, ove će godine ponovno okupiti ekipe iz nekoliko zemalja. Za titulu pobjednika borit će se momčadi iz Slovenije, Češke i Hrvatske.Dvanaest momčadi podjeljeno je u četiri skupine, odigrat će se ukupno 20 utakmica, a naslov brane jedini dosadašnji prvaci IHK Kuneiz Zagreba. U prvom dijelu dana igrat će se utakmice po skupinama,a nakon toga slijede razigravanja za plasman. 

Ulaz će i ove godine biti besplatan, a s obzirom na malu obljetnicu za očekivati je da će "Tapir cup 2016" ponuditi još više zabave i kvalitetnog hokeja nego prethodnih godina. Prva utakmica počinje u 8, a finale se očekuje oko 20 sati.

­ 'Tapir cup' organiziramo već petu godinu zaredom, a s obzirom na dosadašnja vrlo pozitivna iskustva te uloženi trud, očekujemo da ćemo ove godine podići razinu kvalitete. Što se tiče same igre, nadamo se da će netko od ovogodišnjih sudionika ugroziti dominaciju dosad neprikosnovenih Kuna i priuštiti gledateljima neizvjesnu završnicu turnira – rekao je Danijel Koprivnjak iz Organizacijskog odbora turnir

Komentara 1

CR
crocro
13:57 06.09.2016.

Kojoj regiji? Pa i Hrvatska ima regije. Jeli to u nekoj hrvatskoj regiji? Dajte pišite zemljopisne pojmove kao npr. srednjoj Europi, jugoistočnoj europi, istočnoj Europi, južnoj Europi, sjevernoj Europi, zapadnoj Europi itd. Nitko ne odustaje o nekih tobožnjih regija ilii "regiona", meni dođe odmah zlo čim netko spomene neku bobožnju regiju kojoj navodno pripada Hrvatska. Zato nikada it toga "regiona" ne možemo iskoračiti jer nam je kao uteg na leđima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije