Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIKE PRPIĆ

Prpić: Iznenađen sam zbog kazne i teško mi je

'sport......zagreb......29.09.2009. ebel liga hokejasa: medvescak - vienna capitalsi - mike prpich  Photo: Renato Brandjolica/vecernji list                                  '
'Renato Brandjolica/Vecernji list'
30.09.2009.
u 15:50

– Mogao bih poludjeti! Mrzim kad sjedim na tribinama. Jedva čekam povratak – priznao je napadač Medveščaka Mike Prpić koji je u utorak u srazu hrvatskog prvaka i Vienna Capitalsa izdržavao prvu od čak tri utakmice zabrane igranja zbog udaranja šakom suparničkog igrača.

– Tako veliku kaznu nikad nisam dobio, zaista sam iznenađen. No, opet, to su pravila lige i moramo ih poštovati – svjestan je Mike, koji dodaje:

– Posebno mi je teško što sam kažnjen u vrlo važnom tjednu za nas. A na nesreću, u postavi nema niti ozlijeđenog Lovrenčića i bolesnog Letanga – kaže Prpić, koji je, kao i svi njegovi suigrači, oduševljen Zagrebom.

– Grad je prekrasan, ljudi su jako ljubazni, a posebna su priča navijači koji su nam uvijek šesti igrač – s osmijehom ističe Kanađanin hrvatskih korijena.

– Moji su iz Like. Iz kojega grada? Nemojte me hvatati za riječ, no mislim da počinje sa slovom G... Gospić? Da, moglo bi biti. Nisam još bio ondje, ali namjeravam otići – otkriva Mike, koji u prve dvije utakmice nije bio u postavi. Naime na dan prve utakmice Medveščaka u EBEL ligi, 11. rujna, supruga mu je u Cardiffu, gdje je igrao prošle sezone, rodila kćer.

– Igrali smo s Jesenicama, a ja sam stalno telefonski provjeravao rezultat. Bio sam oduševljen kad su mi rekli da smo pobijedili i da pobjedu posvećuju mojoj kćeri – kazao je Prpić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije