Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej

NHL All Star: Pobjeda Metropolitana, Simmonds MVP

NHL All Star
Reuters/PIXSELL
30.01.2017.
u 12:37

Po drugi put se NHL "All Star" utakmica igrala na način da su igrači bili podijeljeni u četiri momčadi ovisno o tome u kojoj skupini igra njihova momčad

Pobjednici ovogodišnjeg "All Star" susreta najboljih igrača u američko-kanadskoj profesionalnoj hokejaškoj ligi (NHL) održanog u Los Angelesu su igrači skupine Metropolitan, on su u finalu sa 4-3 nadigrali domaćine iz skupine Pacific.

Igrači Metropolitana su prvo u polufinalu svladali kolege iz skupine Atlantic sa 10-6, dok je Pacific do finala stigao 10-3 slavljem protiv Centrala.

Za najkorisnijeg igrača "All Stara" proglašen je napadač Philadelphia Flyersa Wayne Simmonds, strijelac pobjedničkog gola u finalu koji je postigao i dva gola u polufinalu. Istaknuo se i vratar Washington Capitalsa Braden Holtby koji je u finalu stao na vrata pri zaostatku svoje momčadi od 2-3 i nije dopustio niti jedan pogodak suparnicima.

Osim Simmondsa, strijelci za pobjednike u finalu su bili još Seth Jones, Justin Faulk i Cam Atkinson, a za poražene Joe Pavelski, Connor McDavid i Bo Horvat.

Po drugi put se NHL "All Star" utakmica igrala na način da su igrači bili podijeljeni u četiri momčadi ovisno o tome u kojoj skupini igra njihova momčad, u polufinalima su se sastali sastavi Atlantica i Metropolitana, odnosno Pacifica i Centrala, a pobjednici polufinala su odmjerili snage u finalu. Igralo se po 20 minuta sa po tri igrača i vratarom na ledu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije