Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 1:0

Medveščak upisao drugi poraz zaredom, Spartak slavio u Ledenoj

Medveščak - Spartak
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/12
02.09.2016.
u 22:15

Presudila je jedna situacija s igračem više za goste sredinom treće trećine.

Hokejaši Medveščaka u svom su petom nastupu u KHL-u ove sezone pretrpjeli drugi poraz i to drugi uzastopni na domaćem ledu, bolji od njih su danas sa 1:0 (0:0, 0:0, 1:0) bili igrači Spartaka iz Moskve.

U dvoboju u kojem su oba vratara imala odličnu večer, Danny Taylor je sakupio 26 obrana na vratima Medveščaka, a Markus Svensson 28 na vratima Spartaka, presudila je jedna situacija s igračem više za goste sredinom treće trećine.

Isključen je igrač Medveščaka Jiri Šmejkal, a jedini gol na utakmici postigao je Lukaš Radil (49:10).

Medveščak s osam osvojenih bodova trenutačno drži šesto mjesto u Zapadnoj konferenciji, a nakon neuspješne tri domaće utakmice u kojima je osvojio dva boda, slijedi mu osam uzastopnih gostovanja koja počinju u utorak utakmicom protiv Neftehimika u Nižnjekamsku. 

Komentara 2

FU
FULL
00:02 03.09.2016.

Ne mogu vjerovati da je svaka utakmica između nas i Spartaka identična onoj prošloj, to se stvarno rijetko vidi, barem ja ne poznajem toliku identičnost?, bez obzira na promjene igrača u sastavima. Spartak, stvarno igra školski hokej bez pretjerane grubosti i ugodno ih je gledati, istina je, ni mi nismo pretjerali što je pozitivno ali se nije odrazilo u rezultatu. Da je umjesto Spartaka napr bio Dinamo, sumnjam da bi suci presudili zaleđe kod njihovog postizanja gola jer su takve situacije uvijek vidljive gotovo u svakom susretu na bilo koje terenu. Bez obzira što već u drugom susretu za redom pogađamo vratnicu i bez obzira na važnost ovog susreta za traženjem "sigurnih" tri boda, Spartak nas je opet nadmudrio svojom fleksibilnom i pokretljivom igrom duž cijelog leda i ubio nas je izdržljivošću, upornošću i dobrim rasporedom u otvaranju i zatvaranju napada; vidjelo se na prošloj i pogotovo na ovoj, kako naši igrači gube snagu u završnici 3/3 i samim tim i koncentraciju u silnoj želji za golom. Imali smo šanse za bolju realizaciju u finišu akcije ali su greške nastale u "dugom razmišljanju" što napraviti iz dvije ponuđene mogućnosti iste realizacije i napravile su se loše procjene koje su otišle u promašaj ili obranu njihovog golmana koji je odlično branio kao i naš Taylor. "Prokletstvo Ledene" se izgleda nastavlja? Do kad??

GD
goran.durinic
03:55 03.09.2016.

Žao mi je što su izgubili od Spartak Moskva. Nadam se da će na ovoj turneji od osam utakmica biti puno bolje i efikasnije za Medveščak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije