Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noviteti

LG G4 ima dugotrajniju bateriju i bolju kameru

LG G4
Foto: LG
25.05.2015.
u 11:58

Ovaj premium pametni telefon u Hrvatsku dolazi u tri boje s 3D uzorkom nalik dijamantu te u verziji od prave, kravlje kože ručne izrade

Pametni mobitel LG G4, nasljednik uređaja G3, koji je nadmašio sva očekivanja kad je riječ o prodajnim rezultatima i nagradama industrije, na našem tržištu očekuje se početkom lipnja u ponudi triju operatora.

Ovaj premium pametni telefon u Hrvatsku dolazi u tri boje s 3D uzorkom nalik dijamantu te u verziji od prave, kravlje kože ručne izrade. Za izradu ovog kožnatog poklopca potrebno je čak 12 tjedana. Unatoč tankom kućištu nije bilo kompromisa kada je riječ o trajanju baterije pa izmjenjiva baterija uređaja G4 ima kapacitet od čak 3000 mAh, a trajat će 20 posto duže od one na uređaju G3, koja je istog kapaciteta.

Stručnjaci iz industrije LG G4 hvale i zbog njegove kamere. Glavna kamera od 16 MP dolazi s otvorom blende F1.8 koji propušta 80 posto više svjetlosti do senzora u usporedbi s otvorom F2.4, karakterističnim za većinu pametnih telefona. No, da bi propuštao više svjetlosti, otvor blende mora pratiti veći senzor slike koji je na uređaju G4 za 40 posto veći u usporedbi s prethodnikom.

>> Ovaj test otkriva jeste li ovisni o pametnom telefonu

>> Ovom mobitelu veličine kreditne kartice baterija traje 20 dana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije