Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj ladić

"Nemoguće je da su se sudarili dok je u oba smjera bilo žuto"

nesreća (1)
Jurica Galoić/Pixsell
Autori: mav, mač
07.09.2010.
u 18:14

Prema izvješću policije, Dražen Ladić je najvjerojatnije prolaskom kroz crveno izazvao nesreću.

Čim se upali žuto na semaforu vozači dodaju gas, ali nemoguće je da su se sudarili dok je u oba smjera svijetlilo žuto, viđenje je to Mije Bezera iz gradskog Ureda za promet nesreće na raskrižju Kačićeve i Klaićeve. Smatra da nije došlo do tehničke greške i objašnjava da se nesreća dogodila u noći kada je faza prolaznosti 60 sekundi. Noću su intervali semafora kraći da bi se izbjegle upravo takve situacije.

Podsjetimo, prema izvješću policije, Dražen Ladić je najvjerojatnije prolaskom kroz crveno izazvao nesreću, a najteže su ozlijeđena dvojica maloljetnika (16, 17).

 – Na sreću, mladići se odlično oporavljaju i, ako tako nastave, možemo se nadati najboljem – kazao je ravnatelj Klinike za traumatologiju.

Komentara 18

VL
vlavuk
19:31 07.09.2010.

staviti ga na detektor laži

OB
-obrisani-
18:27 07.09.2010.

Ladić je tvrdio,,da je prošao kroz debelo zeleno,,,,,,,otkud sada žuto ????

Avatar ivek
ivek
19:25 07.09.2010.

kriv je kokain

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije