Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirao popis

Ćiro: Džeko na Svjetskom prvenstvu može biti kao Davor Šuker

Ćiro Blažević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
06.05.2014.
u 09:58

- On je sve dobro analizirao, napravio je sve po svojoj savjesti, a u njegov moral nitko nema pravo sumnjati. Što će mu više od dva napadača, danas opasnost za protivnički gol dolazi iz središnjice

Izbornik BiH Safet Sušić prvi je objavio popis igrača za Svjetsko prvenstvo koje u lipnju počinje u Brazil, a javnost u BiH mu je zamjerila što je pozvao samo dva napadača. No, Ćiro Blažević ne sumnja u njegov odabir.

- On je sve dobro analizirao, napravio je sve po svojoj savjesti, a u njegov moral nitko nema pravo sumnjati. Što će mu više od dva napadača, danas opasnost za protivnički gol dolazi iz središnjice pa čak i iz trećeg plana, rekao je Ćiro za tuzlanski.ba.

Još jedna zamjerka njegovu izboru je što nema igrača iz domaće lige.

Foto: Reuters (Ilustracija)

- Pa to je logično! Dok god živimo u bijedi i ekonomskoj krizi, jasno je da tu neće biti igrača za nacionalnu vrstu. Jer, čim netko pokaže talent, odmah se mora prodati da bismo mi ostali mogli preživjeti, dodao je Ćiro.

Edin Džeko bit će glavna uzdanica BiH na SP-u.

- On dominira u najjačem nogomet, on bi mogao biti kao Davor Šuker. Mogao bi biti prvi strijelac Svjetskog prvenstva. Moram mu staviti tu hipoteku na leđa da on dobije svijest da to može napraviti.

Podsjetimo, BiH na Svjetskom prvenstvu igra u skupini s Argentinom, Nigerijom i Iranom.

>>Ćiro i dalje 'žari i pali' u Tuzli: Idemo u prvu ligu, teško će nas stići!

Komentara 3

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
10:13 06.05.2014.

Natoči.

BO
bojnik
07:39 08.05.2014.

Ciro, dojadio si i Bogu i vragu.

SA
santos008
12:54 08.05.2014.

Gdje si ''Ciro'' Srbine.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije