Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odličan uspjeh

Prvi hrvatski električni automobil ide u serijsku proizvodnju!

Auto
Robert Anic/PIXSELL
21.01.2013.
u 10:29

Dok-Ing Automotive do kraja siječnja napravit će prvi od pet testnih modela malog gradskog luksuznog električnog automobila XD concepta.

Dokk-Ing Automotive do kraja siječnja napravit će prvi od pet testnih modela malog gradskog luksuznog električnog automobila XD concepta, piše Poslovni dnevnik.

"Radimo ih za vlastite potrebe, da izbrusimo detalje, potom slijedi homologacija te serijska proizvodnja koju planiramo do kraja godine", kaže vlasnik tvrtke Vjekoslav Majetić.

Koliko su uložili u razvoj, saznajte ovdje: Hrvatski električni automobil XD ide u serijsku proizvodnju!

Komentara 11

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
08:59 22.01.2013.

50 000 eura ? pa tko je tu lud ?

MR
MrNo
19:52 22.01.2013.

Inspektorima da idu po gradilištima, poreznicima da idu po birtijama, treaba početi pa če se u hodu poboljšavati...XD2 će bit bolji od xd, a xd 3 od xd2...

ST
stefj
15:24 21.01.2013.

Ako uspiju zatvoriti financijsku konstrukciju i napraviti seriju za prodajnu cijenu od do 20.000 € onda ima neke šanse, no ako cijena ostane prije predviđenih 40.000 € ništa od svega...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije