Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJENA PREDSJEDNIKA
Povratak na članak

Zviždač, Trumpov telefonski razgovor i opoziv: Što zasad znamo?

Nancy Pelosi: "Stoga danas objavljujem da Zastupnički dom kreće sa službenom istragom za opoziv. Predsjednik mora snositi odgovornost. Nitko nije iznad zakona"

Komentari 7

ER
Erazmo
15:40 25.09.2019.

He,he,smijesni su.Ne mogu mu bas nista.Stalno smisljaju neke gluposti,a on je sve omiljeniji kod biraca.

VL
DU
Deleted user
16:17 25.09.2019.

Tko zna koji po redu opoziv i od toga opet neće biti ništa. S druge strane, Biden je taj koji je od predsjednika Ukrajine tražio da se tužitelju koji je istraživao njegovog sina da otkaz i to uvjetovao davanjem pomoćii od milijardu dolara.. Postoji video na YT gdje je krelac time još i hvali. Demokrati nisu ni vidjeli transkript Trumpovog razgovora s predsjednikom Ukrajine i već se se digli na zadnje noge tražeći opoziv. Trump iz ovog izlazi još jači i gotovo sigurno pobjeđuje u 2020.

VL
Avatar superhik74
superhik74
23:07 25.09.2019.

Znamo da je Hunter Biden izbacen iz Marinaca zbog kokaina, ali mu je nakon toga naglo krenulo nako sto mu je tata Joe zajedno s Obamom i Viktorijom Nuland pucem zbacio legitimno izabranog predsjednika U-Krajine. i sasvim slucajno 9ha, ha, ha..) je postavljen u nadzorni odbor Burisma plinske kompanije s obzirom da je veliki 'strucnjak" za plin 9ha, ha, ha...) te mu je isplaceno (citaj : oprano) preko Cipra 3 miljuna dolara, a nako tatinohg puta u Kinu mu je osnovan "investicioni fond" s oko miljiardu i pol dolara. Puka slucajnost. kada je istrazitelj u Ukrajini poceo istragu tata Joe je isposlovao da ga se otpusti cime se tata i javno pohvalio. normalno ne radi se o nikakvoj korupciji kada tata Joe to radi, medjutim kada Tram zatrazi da se to istrazi jer je prethodna istraga prekinuta pritiskom tate Joe-a onda je to smak svijeta.

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
15:54 25.09.2019.

Nitko nije iznad zakona osim Trumpoglavca, najprije trebaju dobiti uvid u originalne transkripte i uvid u obavještajne podatke, tko zna o čemu je riječ možda dokaze pojede maca ako se radi o Trumpoglavčevim ljudima. Izvukao se jednom sada mu je pod hitno potreban jedan rat kako bi pomeo dokaze i interes javnosti pod tisuće mrtvih.

VL
PE
pepper
18:28 26.09.2019.

izgleda da vi svi gledate previse FOX. TV. koji je poznat da. saportira prevaranta,lazljivca,lopova it'd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.