Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporazum
Povratak na članak

Županije bi uskoro mogle nositi titule prijatelja djece

Hrvatska zajednica županija udružila se sa Savezom društava Naša djeca kako bi omogućila brže ostvarenje prava i potreba djece

Komentari 1

PA
Pave42
04:04 18.12.2015.

Da posebno je sibenska zupanija prijatelj dice ,u Rogoznici smo cekali 9 god.na djecji vrtic,nacelnica ga obecavala otkad je izabrana u sijecnju 2007.,a pocela ga gradit sad kad je na ovim izborima umisto pauka predlozena za sabor,Zna se da onie da oni misle samo na svoju stranku..u Sibeniku ni danas dica ne bi imala igralista da poznata hrvatska obitelj nije financirala izgradnju novih i obnovu starih unistenih igralista i td.itd.Da prijatelj dice,mos mislit..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.