Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zemlja velikih suprotnosti: S prozora jednog od najluksuznijih hotela na svijetu gledate obitelji koje spavaju u kartonskim kućama

Fascinantno je kako funkcionira promet u tom gradu. Prednost ima onaj tko se više gura i ima glasniju trubu. Imaš osjećaj da vozači ne miču ruke s truba

Komentari 2

ĆI
ćiro
15:05 26.12.2019.

Indija i Grcka majke svjetske kulture? Ma sta mi naprica? Prvi Egipatski faraon je bio okrunjen oko 3000 pr.Kr.,prve piramide oko 2700 pr.Kr. Toliko o tvojim majkama, svjetske kulture..Nitko nikada nije cuo ni jednog popa osim,vjerovatno tebe,koji je tvrdio daa je Judeja majka civilizacije. Sam Abraham, praotac Izraelaca potice iz Mezopotamije iz Ura Kadejskog(danas jugoistocni Irak).

VL
KU
kumeksbregi
12:52 26.12.2019.

Indija i Grcka su majke svejtske kulture i civilizaciju!!! A ne judeja sto popceki i slični htjeli bi da tumace....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.