Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON IZJAVA U JAVNOSTI
Povratak na članak

Zbog prijetnji otkazom poznatom doktoru Ivi Žuveli traže hitnu istragu

"Doktor Žuvela istupio je politički, kao predsjednik ogranka HSLS-a i izrazio zabrinutost jer sustav Doma zdravlja nije u optimalnom stanju na što ima puno pravo kao osoba koja se aktivno bavi politikom."

Komentari 4

ČE
četvrti
16:19 05.04.2020.

Dr Žuvela je, kao i svi liječnici, mobiliziran pa padaju u vodu svi prigovori HSLS-a. Greška dr Žuvele i greška HSLS-a.

VL
Avatar Kalladin
Kalladin
15:59 05.04.2020.

Dugo su i izdržali lijevi politički kotačići da ne počnu s klipovima.

VL
VO
volimnju
12:21 05.04.2020.

samo istinu treba govoriti koliko god bila teška. ljudi lažu sebe i druge. to ne mogu shvatiti. znači, ako taj doktor priča istinu onda ga podržavam

VL
DU
Deleted user
12:02 05.04.2020.

Radi se o drastičnoj mjeri - u realnosti nema dosta zaštitne opreme za osoblje ni u bolnicama, a kamoli u DZ-a. Jedini pravi potez ravnateljstva bi bio da "objesi" online što imaju od zaštitne opreme trenutno i u pričuvi pa da ga demantiraju odnosno nećete vidjeti nigdje da zdravstveno osoblje ima na raspolaganju 3M maske, zaštitna odijela, vizire i ostalo - kao u slučaju korejskih zdravstvenih radnika koji su uzorno zaštićeni i odjeveni za rad sa zaraznim bolesnicima, što imate online pa potražite.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.