Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danima se govori o građanskom neposluhu
Povratak na članak

Zbog nestanaka struje Dubrovčani prijete neplaćanjem računa

Udruga Nazbilj organizirala je prosvjed pred gradskom vijećnicom, a na Facebooku se otvorila grupa “Ne želim platiti struju za barem mjesec dana”.

Komentari 2

MA
matan91
21:29 10.01.2010.

HEP nije dobio lovu od države za subvencioniranu cijenu struje te se to odrazilo na održavanje cijelog sustava. To se događa kada se narodu prodaje priča, tj. cijena struje je nevejerojatno niska s obzirom na cijenu proizvodnje i održavanja sustava. Sada kada nema love od turista, nema više kredita normalo je da se dešavaju takve stvari. Samo čekam trenutak kada će se u HŽ-u dogodit nesreća s ljuskim posljedicima ili u HAC-u zbog neodržavanja sustava. Slijedi nam privatizacija ili u najmanju ruku davanje koncesija za HAC, ARZ, distribuciju električne energije, plina, vode itd. A sve zahvaljujući političkoj eliti od 1999 pa na ovamo. Ne sjećam se da je zavrijeme rata netko bio gladan...(ovo ide na račun Mesinha, uspješnog nesvrstanka..)

VL
VI
Vito
08:43 11.01.2010.

Postojala je hidroelektrana kod Srebrenog. Što je s njom?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.