Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto vlast ignorira Zrinske i Frankopane?

Ne da tu nije bilo predsjednika Sabora Gorana Jandrokovića, nego na taj trg na taj povijesni datum pred Zrinsku gardu nije iskoračio niti jedan od čak četiri postojećih potpredsjednika Sabora

Komentari 5

Avatar southman
southman
10:58 20.05.2019.

Možda su se bojali da će onaj bivši vicekancelar onda tražiti zabranu Bleiburga pošto je Hrv atska za njega sranje a ovi su se ipak pobunili protiv Beča. !? Njemu je draža "ruska poduzetnica " u minijaturnoj suknjici !!

VL
MO
moškov
10:18 20.05.2019.

Sto se cudite pa hrvatskom upravljaju liberalni ljevicari...da hrvtskom upravljaju hrvati onda bi zrinkom bio spomenik visok u 8m...ali doci ce i to vrijeme...proci ce vrijeme pupavaca ostoja rankovica i nalogodavaca....itd

VL
SR
sramitese
22:12 20.05.2019.

hr vlasti pupi je vazniji..

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:06 20.05.2019.

Važniji su im blajburgi i jasenovci i srbi i ostale gluposti drugog svjetskog rata nego povijesni i časni ljudi poput Šubića Zrinskog! Sramotno za kompletan hrvatski narod !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.