Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupilo se više desetaka ljudi
Povratak na članak

Započeo je drugi Festival bespravne gradnje i devastacije prirode u uvali Vruja

Prosvjednici očekuju da se Vruja pošumi i da joj se vrati dio izgubljene ljepote, kao i da se sruše izgrađene "nakaradne kule". Također traže sanaciju područja bivše tvornice ferolegura u Dugom Ratu.  Naime, već deset godina država ignorira taj zahtjev mještana za sanacijom što, kako ističu, ugrožava njihovo zdravlje i živote

Komentari 5

DU
Deleted user
19:58 02.07.2022.

Ha, ha, ha... Nisam Latkovićev i/ili Milanovićev fan, ali je zanimljivo kako su kolovođe ove (udružne*) "manifestacije" iz obližnjeg Piska, koji je primjer bespravne izgradnje, naknadnog legaliziranja objekata puno mlađih od šezdesetih godina, te jedan od najgorih primjera devastacije "malog dalmatinskog mista"! Tragikomedija je što te udruge u RH, koje troše zagrabljeno iz proračuna "šakom i kapom" svoje "bitisanje" opravdavaju ovakovim performansima, a za neke ljekove nema novca.

VL
HO
Homophob
19:23 02.07.2022.

Vratite priprodi! Srusite Dubrovnik i Dioklecijanovu Palacu -odnosno sto je od nje jos ostalo! Anarhisti! Donesite zakone kako izgradeno mora izgledati i biti kvalitetno napravljeno da sluzi SVIM gradanima bez gramzivog svojatanja sto je na oprem dobru pa bi u civiliziranom svijetu sve bilo u redu. Sta je lose u uredenim setnicama uz more ili poplocenim i nasutim plazama kojima se svi sluze?

VL
Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
12:45 03.07.2022.

dalmatinska akcija i ORJUN-a opet izvodi tragikomicne cirkuse.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
17:59 02.07.2022.

To jos nije nista. Tek sada dolazi Evropa i tek ce poceti betoniranje obale i zidovi koji ce prijeciti dolazak domacih ljudi na plaze novih vlasnika. Sve je to plenki vec dogovorio

VL
ZL
zlatkom
11:08 03.07.2022.

Iskreno, uopće me nije briga za jadransku obalu, nemam novaca za ljetovanje zbog sina sa posebnim potrebama. Zidajte, betonirajte, radite šta hoćete, živjela kriminalna organizacija !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.