Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE U ZDRAVSTVU
Povratak na članak

Zagrebački HDZ kritizirao Ivanu Kekin: 'Zašto Možemo toliko obmanjuje o bolnici Sv. Duh?'

Izrečene teze toliko je jednostavno demaskirati da je ova objava, osim što je zabrinjavajuća, pomalo smiješna i žalosna. Izreći u javnom prostoru kako je dug bio 5 do 10 milijuna kuna je nevjerojatno! Zna li uopće gđa Kekin koliki je bio dug? 5 ili 10 milijuna kuna? Zar je to ozbiljan podatak za javnost? Što se tiče pravih brojki idemo samo na egzaktne činjenice, navode iz HDZ

Komentari 10

DU
Deleted user
22:44 04.11.2022.

Bandicevcima i kdz-ovcima jako smeta ciscenje u Zagrebu. I to od smeca na ulicama do sanacija ZG bolnica..Pitanje je zasto im to smeta. Ocito im ne pase dobro vodenje Bolnica. Mi zagrepcani smo zadovoljni da se konacno krenulo u sanacijee Bolnica. Bilo je tu dosta toga truloga.

VL
DU
Deleted user
14:17 04.11.2022.

mozemovci i mozemovce djeluju po onoj cuvenoj ...tko laze taj i krade....!!!!!

VL
ZP
zeljko.posaric.9
19:41 04.11.2022.

Bolnica Sv.Duh je i ranije obavljala pobačaje, kao što ih obavlja i sad!

VL
NO
nori
15:53 04.11.2022.

Kekinica bi da se vrati staro ime Kajfeš

VL
LI
liliZG
01:09 05.11.2022.

zagrebački HDZ nema pravo niš govoriti o ničemu jer su vrlo spremno dizali rukice za svoje pokojnog pajdu i njegovu stranku , ..... jaku su se trudili ne ispitivati duboko o bilo kojoj odluci koja je donosila 30godišnja vlast grada zagreba.

VL
DU
Deleted user
22:52 04.11.2022.

Do sada se pokazalo da ZG Vlada nije lagala i obmanjivala gradane. Sve rade mirno. Ne moze se sve rijesiti brzo i mi zagrepcani imamo strpljenja. Vi kdz-ovci nemate kaj komentirati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.