Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usporeni buking
Povratak na članak

Za špicu sezone i do 20 posto manje rezervacija gostiju

Velika većina računa da će tijekom srpnja i kolovoza reprizirati rezultate iz 2018. Posezona će biti bolja. Tijekom rujna i listopada minusa ne bi smjelo biti

Komentari 17

Avatar Kastelan
Kastelan
15:49 06.07.2019.

Bilo bi čudno da je drugačije. Hrvatski turizam je najlakše i najjednostavnije opisati jednom usporedbom. Usporedbom sa gazdom koji puno i previše traži a za to premalo nudi i daje. I tako je več dugo godina, a poteškoča je u tome što je to kako godine idu sve teže skrivati.

VL
JO
josip
17:29 06.07.2019.

nadam se dodatnom padu od 50%, pa im možda dođe iz guzice u glavu! Ako ne neka propadnu

VL
AN
antonelić
15:48 06.07.2019.

sačekajmo da se prd.vld. anem. plenković odmori od izbora za europsku komisiju pa će onda on spasiti sezonu u sinergiji sa nedonošć. min.cappellijem ... kao što je onomad spasio sezonu kad je spasio agrokor , lješinarske fondove , grupu borg i opegeove i dobavljače ... blago nama kad nas prd.vld.anem. plenković vodi među najprosperitetnije države u europi , gdje nam je i mjesto ( iza rumunjske i bugarske ali još uvijek ispred albanije ) ...

VL
PA
PainKiller
20:59 06.07.2019.

Gdje ste sad dežurni kritičari? Dođite opet pričati malo o tome kako su svi koji upozoravaju i govore o tome kako je svako gospodarstvo koje se temelji na turizmu nestabilno prekodrinaši, janjevci i ne znam ja sto već, a daa je hrvatski turizam nepobitno siguran i neupitan. Recite mi još jednom koliko mrzim Hrvatsku. Moje se prognoze na žalost oplako počinju istvarivati, a što će biti ako se ovakav trend nastavi me je strah i napisati.

VL
OB
ObrenM
15:43 06.07.2019.

Pitajte talijanskog uhljeba Capellia ,kakova je sezona? Odgovor je uvijek isti- Rekordna.Na kraju sezone im je ponovo isti zakljucak-Podbacila.Vjerodostojno kao i sva vlada.Da nema ministra turizma i da njime upravljaju lokalni turisticki radnici,sezona bila visestruki bolja.Kada ce istrazno novinarstvo razotkriti ovoga Uhljeba?

VL
NI
NikoCro
16:28 06.07.2019.

Sezona je dobra kakovu uslugu nude, cast pojedincima ali vecina ih je 0

VL
PR
prtlje
20:22 06.07.2019.

sve zatrpano apartmanima.... gotovo nitko nema pravih parkiralista..prilazne ceste i plaze neuredne... debele naplate parkiranja ponekad i na livadi... previsoke kazne za krivo parkiranje,jednolicna kuhinja,preskupe cestarine... to je ono sto cujem gotovo svakodnevno...

VL
BO
borcanac
17:01 07.07.2019.

Prljave plaze (bar u makarskoj) preskupi apartmani bez p.placova neoprane lezaljke u vecini restorana kolicina i kvaliteta hrane u odnosu na cjenu uzas Hrvat sam koji zivi u svicarskoj pa sam vise puta raspitivo se kod ovih sto nude apartmanene na cestovnim krizanjim nekad pitajuc na njemackom nekad na talijanskom jeziku i kad ih odbijete pa se okrenete koje sve psovke i uvrede mozete cut to je tako odvratno jer misle da ih nerazumite

VL
SA
samoborka
17:21 06.07.2019.

Kaj je to buking? Ima rijec na engleskom,ali se pise booking. Kaj ovo buking trebam citati kao baking ili??

VL
MA
marsovac
17:27 06.07.2019.

nakrade se jos uvijek dosta da se izdrzi do druge sezone,.........ha, ha, ha,......idemo dalje ha, ha, ha,.......

VL
RI
river
03:38 07.07.2019.

RH je sve napore ulozila u turizam a od toga nitko se nije usrecio. U Floridu godisnje dolazi oko 80 do 100 miliona turista I jos nemogu platiti svoje troskove I okrecu se industriji I trgovin…….triji I trgovin…….

VL
PA
Patek
23:27 06.07.2019.

Ovdje očito pišu samo budale, koje o turizmu nemaju blage veze. Hrvatski turizam cvate i tako će i nastaviti. Danas je apsolutno konkurentan prema svim drugim destinacijama. Naravno da uvijek ima stvari koje treba poboljšati, na primjer kaos na splitskom trajektom pristaništu. Fluktuacije popunjenosti su normalna stvar, i to u svim svjetskim turističkim zemljama . Nadati se da će turizam pasti za 50%, kao ovdje Josip, može samo umni bolesnik.

VL
YY
yy1
18:55 06.07.2019.

More i sunce na našoj obali se ne mijenjaju svake godine isto ništa novo osim vrtoglavo visoki cijena počev od apartmana restorana parkinga, to naša konkurecija shvatila pa se kod njih stanje puno brže popravlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.