Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Predsjednik naroda'
Povratak na članak

Vuk Jeremić objavio kandidaturu za predsjednika Srbije: 'Volim svoju zemlju i ne pristajem na njezino propadanje'

"Zalagat ću se za politiku koja podržava veće javne investicije, povećanje izvoza, a prava politika može otvoriti tržište za naše proizvode", rekao je Jeremić

Komentari 9

Avatar Maryo
Maryo
01:04 16.01.2017.

Sve ok voljeti svoju zemlju ali moram priznat da je ovaj Jeremić ljigav i gadi se normalnom čovjeku.

VL
DU
Deleted user
05:42 16.01.2017.

kad se sjetim ovoga i njegovih parada po un-u i onda onaj vlak vucicev od nekidan pa toma grobar.. reality show s one strane granice bolji od itijedne tv produkcije

VL
EL
elaristo57
09:49 16.01.2017.

vuk dlaku mijenja-cud nikada

VL
CR
crocro
07:20 16.01.2017.

Nažalost, srbija se ne može odmaknuti u civilizirani napredak jer su sve vođe koje podržavaju ekspanzionističku politiku srbije u začaranom krugu i stalno se rotirajući izmjenjuju. To je čovjek koji podržava četništvo, ekspanzionizam i nacionalizam, vrlo iritantan i nadasve podlog ponašanja što su i iskusili svjetski političari kada im je servirao marš na Drinu u neprimjerenim okolnostima. Također nije sklon učinkovitom dijalogu za susjedima, shvaćajući realitet, već je osoba koja želi dominirati i sebe visoko pozicionirati kao da je u najmanju ruku predsjednik SAD-a. U konkretnom slučaju bolje je reći Rusije, jer oni ionako sjede na dvije stolice a konkretnu financiju pomoć očekuju samo od EU. A tijelom i dušom su u Rusiji. Uvjeren sam da bi izbor Jeremića bio još jedan promašaj u nizu i gubitak vremena i za srbiju i njihove građane kao što je gubitak bio i s Nikolićem koji ništa nije napravio osim sjedenja u fotelji a zbog njihove politike i ponašanja nigdje ga nitko ne prima osim u Rusiji i republici srpskoj. Vrlo malo ili nimalo u EU i svijetu. Oni jesu za srbiju veliki političari ali je zato njihov napredak i priznanje izuzetno sporo jer nemaju mentalni sklop poput civiliziranih europskih naroda. Samo razmišljaju o sukobima i ratovanju.

VL
Avatar CHOW
CHOW
16:05 15.01.2017.

Jako moćan čovjek.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.