Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO JE U POZADINI

Gasi li se najveća stranka u Srbiji? Vučić najavio osnivanje novog pokreta 'za opstanak i napredak''

09.03.2023.
u 15:10

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je i predsjednik vladajuće Srpske napredne stranke, ovoga vikenda na jugu Srbije započinje s projektom traženja podrške građana za ''obranu zemlje''. Najavljuje se kako bi traženje podrške od građana trebalo početi u Vranju poslije čega će Vučić obići cijelu Srbiju s istim ciljem. Uvod je to u formiranje nove političke stranke u Srbiji koja će nositi naziv Narodni pokret za državu, a što je Vučić najavio još u rujnu prošle godine kada je najavio da će u narednih šest mjeseci biti formiran ''državotvorni i nacionalni pokret za opstanak i napredak Srbije''.

Komentara 5

CV
car_vukota
17:36 09.03.2023.

Kako znati da Vucic laze? Pa otvara usta.

Avatar barba_barba
barba_barba
22:28 09.03.2023.

Hahahaha, kao da su imena njihovih stranaka bitna-program je svima isti

LE
lektor
17:06 09.03.2023.

"Između mene i mojeg naroda nema da bude posrednika".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije