Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGOVORI
Povratak na članak

Vozači autobusa danas na sastanku kod ministra Butkovića

Sindikati traže da vozači dobiju status službene osobe jer bi se na taj način vozače osiguralo od verbalnog i fizičkog nasilja na radnom mjestu

Komentari 2

MA
MarkoMaras
12:13 27.08.2019.

Po toj logici, svatko tko na radnom mjestu ima posla sa živim ljudima trebao bi biti službena osoba. Besmislica. Druga, još veća besmislica, je plaćanje po prijeđenom kilometru a ne po putnicima. Sve linije koje su nerentabilne treba zatvoriti, a ne subvencionirati. Iz džepa građana izbijaju se silni milijuni da bi vozači vozili prazne autobuse.

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
08:50 27.08.2019.

Vozaći su i stručne i službene osobe, odgovaraju za sve putnike koje prevoze, za njihovu sigurnost i ugodnost tijekom prijevoza. Jednako su tako i službene osobe vozači teretnjaka koji za tvrtku obavljaju važan i nezamjenjiv dio poslovanja. Biti vozač izuzetno je odgovoran i težak posao, to moraju biti ljudi vrhunskih refleksa i iskustva vožnje svojim vozilima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.