Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Vozač BMW-a nikada nije položio vozački ispit

Vozač je u travnju prošle godine bio je optužen za sudjelovanje u paljenju broda poznatoga dubrovačkog brodara Nike Miljasa. Tada je Rilović od policije pobjegao u BiH.

Komentari 12

Avatar Čaruga
Čaruga
14:24 15.02.2010.

Nije to nista, oni sada fino kada ozdrave malo ce biti kaznjeni, mozda par mjeseci ili koja godina max. i decki opet krecu u avanture a takvih je puna Hr. Zakon stiti budale i u naprednijim drzavama pa kako nece u nasim. Ustvari oni su ubojice ali se to tako nece tretirati. Tako da jednostavno ono sto bih ja predlozio za takve nebih smijo ovdje niti reci. Drzava nam je sranje!

VL
BO
bomba
15:10 15.02.2010.

acide Lijepša je tema sutkinje i prostitucija, nego samo sutkinje.

VL
ZH
zhgfrfz
01:10 16.02.2010.

a jel i to HDZovce?

VL
Avatar punkufer
punkufer
14:14 15.02.2010.

Da je naše pravosuđe to ljudsko smeće stavilo u zatvor na vijeme (a imalo je zašto) ove dvije djevojke bi bile žive. Idiote se stavlja u zatvor baš zato da ne bi napravili ovako nešto. Barem u sređenim državama. Nekaka si sada oni koji su mu svojim neradom i popustivošću omogućili da bude na slobodi razmisle o tome da su sukrivci za smrt mladih osoba.

VL
BA
baš
14:27 15.02.2010.

To što nije položio vozački a vozi nije ništa posebno jer i oni koji su donijeli novi zakon koji regulira polaganje vozačkih ispita izgleda da nisu ništa pametniji od ovoga mamlaza. Vozački nešto znači za prosječnog građanina koji će se pridržavati zakona i inače ih se pridržava (ponekad iskoči) ali ništa ne znači za one koji su iznad zakona kao npr. ovi kriminalci ili oni koji su nedodirljivi bilo da kroje zakone, bilo da imaju vlastite vozače.

VL
OB
-obrisani-
14:31 15.02.2010.

korekcija: ________ Svaka druga kazna, -koja bi bila manja od doživotne robije bila bi iritantna Konačno će država morati posegnuti za rigoroznim kažnjavanjem, kako bi pošten narod zaštitila od svih vrsta kriminalaca i od ovakvog smeća

VL
BO
bomba
14:56 15.02.2010.

Robert Rilović, 24-godišnji Dubrovčanin koji je skrivio prometnu nesreću u kojoj su u nedjelju ujutro život izgubile dvije djevojke, svojim BMW-om je upravljao iako nema vozačku dozvolu. Pazite SVOJIM BMW-om !!! Nije Dubrovnik Zagreb pa da se takve stvari nene znaju. Koliko je samo dugo kršio zakon prije ovoga?

VL
OB
-obrisani-
15:01 15.02.2010.

četvero bosanaca jednim udarcem Samo naprijed, pa ako treba kupiti ću vam i ja oppele i bmw-w s otpada i samo se zabijajte. Gas Gas I Perković, pa ožeži. Sreća da niste mulci jedni naletjeli na nekog nedužnoga, a ionakoo se omatate oko bandera ili sletite u kanal. Manje socijale za vas i više prostora nama normalnima.

VL
OB
-obrisani-
15:02 15.02.2010.

Bitno da je post o Beogradskim sutkinjama povezanim sa prostitucijom već 15 dana na forumu, ali o domaćim sutkinjama noramlno ni reči pogotvo kad se radi o ukrštanju sa ovakvim debilima !

VL
VI
Vinko37
15:05 15.02.2010.

rilovic bi prelazio granicu onda kad bi mikic tamo bio u sluzbi. taj sigurno nije sebe smatrao idiotom vec nekog drugog. bilo bi zanimljivo znati koliko je sati proveo u pritvoru posto se vratioiz posjete u bih.?

VL
Očoćinskipe
10:30 16.02.2010.

HDZ-ovska posla...

VL
VZ
veki_zg
14:59 16.02.2010.

znao sam da je taj lik bio neki baja....kao sto sam i izkomentirao u proslom clanku na ovu temu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.