Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Vozač automobilom pregazio 51-godišnju ženu, pa nestao u noći

nesreca
Dragutin Šantoši - Večernji list
13.07.2012.
u 08:21

Na mjestu nesreće ostali su razbijeni plastični dijelovi srebrnog ili sivog automobila

Orahovica – U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 21,20 sati na lokalnoj cesti u naselju Nova Jošava smrtno je stradala 51-godišnja pješakinja iz istog sela. Prema policijskom izvješću utvrđeno je da se vozač osobnog automobila, srebrne ili sive boje, kretao kroz selo iz pravca sela Crkvari. Zbog brzine neprilagođene uvjetima na cesti vozač nije na vrijeme primijetio pješakinju koja je, iz nepoznatih razloga, sjedila na cesti. U naletu osobnog automobila žena je zadobila teške ozljede od kojih je preminula. Na mjestu prometne nesreće ostali su plastični dijelovi automobila. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće pa je policija zatražila pomoć građana u otkrivanju počinitelja. Sve korisne informacije o ovom tragičnom događaju građani mogu dojaviti na telefon broj 192.

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar arcanius
arcanius
09:21 13.07.2012.

pobjeći nikako nije smio makar bio pijan kao letva.... ali sjediti na cesti????? WTF?

TO
tomvuk
09:49 13.07.2012.

To se moze dogoditi svakom vozacu, ako netko sjedi na ne osvetljenoj cesti, mozda u tamnoj odjeci, onda nije ni cudo da se to dogodilo. Ali nema opravdanja da vozac nije stao i pruzio pomoc ili nazvao prvu pomoc.

DU
Deleted user
08:34 13.07.2012.

"vozac je kasno ispred sebe primjrtijo pjesakinju,ko ja ,zbog nepoznati razloga,sjedila na cesti"????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije