Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA
Povratak na članak

Vođa opozicije završio u bolnici: Liječnica sumnja na trovanje

"Ne možemo isključiti toksično oštećenje kože i sluznice nepoznatom kemijskom supstancom koja je nanesena uz pomoć 'treće strane'", napisala je na Facebooku liječnica Anastasia Vasiljeva.

Komentari 11

Avatar Viktor999
Viktor999
11:33 29.07.2019.

Hehe, demokracija na putinov, KGB način-provokatori iz susjednih pašaluka te petokolonaši priželjkuju upravo ovakvog vladara i to sa crvenim predznakom-neće ići...

VL
LU
lucio2
13:50 29.07.2019.

Ruska posla. Uvijek na rubu civilizacije, nikad civilizirani.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
04:26 30.07.2019.

Miroslave Petkovicu, pomagaaaaj!!

VL
TO
Toni66
10:26 29.07.2019.

Vođa opozicije završio u bolnici: Liječnica sumnja na trovanje Jer ždere ono što mu liječnici brane . Koji je to osjećaj bijede i podmuklosti ići brzo sa takvim vijestima .. Kako bi se "režim" migao za nešto okriviti ...Kao onoono Putin poslao Agente da namažu brašnom njegove Agente u Velikoj pametnoj Britaniji . I to smo 11 km od kemijske tvornice .. I poslije izlaska iz bolnice ne smiju da pisnu nikakvu izjavu za javnost novinare nego završi priču .... I to rade najveći prijatelji Saudijske Arabije ... Naravno svako je nevin dok mu se ne dokaže krivica čuj ovog vica !!!

VL
Avatar Foton
Foton
23:17 29.07.2019.

Prosjecna placa u Rusiji 150 eu mjesecno. Nije ni cudo da je Putin nervozan i uplasen od oporbe. A metode relativno blage za Ruse, trovanje, za koju godinu vjerojatno gulagi i prisilni rad.

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
10:05 29.07.2019.

kako brutalno..!

VL
DU
Deleted user
05:58 30.07.2019.

ova doktorica je najbolja: nemozemo iskljuciti... a vecernji napise koda da i je, zali boze papira i olovke, btw. javite kad saznate istinu a do tada nemozemo iskjuciti da sye vi pristrana publikacija i da mozda za to dobivate novacc a da doktorica moze bit ima sifilis pa nezna sta prica

VL
TO
Toni66
10:45 29.07.2019.

Napomena preveo sam prezime toga slavnoga vođe ove revolucije .... Četrdesettrogodišnji Nevaljni prevezen je u bolnicu iz zatvora, gdje služi tridesetodnevnu kaznu zbog kršenja zakona o prosvjedu, / Redovni postupak i zakon kao u EU i demokracijama diljem svijeta /a / No dan nakon što je policija privela u Moskvi gotovo ( Najprije su krenuli u njemačkoj sa cifrom od 200 pa 400 pa 1000 i sad 1400 prosvjednika ( ne poštovaoca zakona odredbi o okupljanju i koje je na prosvjed pozvao Nevaljni. Glasnogovornica Nevaljnog Kira Jarmiš rekla je da Nevaljni """""ima znakove akutne alergije""""" na zatvor kao zlotvor i to uz "jako odreknuće lica i crvenilo kože". Vjerovatno od sreće što su ga malo zatvorili . Jer ne postoji niti jedan političar niti u najdebljim demokracijama . Da se nije proslavio i došao u popularnost kroz malo zatvora... To je alibi kako je za još veču demokraciju i sreću ako ga se bira jer on zna kako se treba boriti protiv / Zabrane demonstracija ! / Što reči i za Putina i kod njega vrijedi kao za EU na zapadu ništa novoga ... Kako vidimo ne samo da ima prosvjeda - dozvoljenih u Eu povremeno u Rusiji i ini ima i ovih drugih , tamo se ljudi još to usude jer nisu tako drakonske kazne kao na zapadu gdje je sve pod totalnom kontrolom i ima posebne nevidljive kazne i sistem za posebno istaknute provokatore i neprijatelje demokracija .. Počevši od ne mogućnosti zaposlenja u vrhunskim pozicijama te drugih ograničenja kontrola ,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.