Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA SNIMKU
Povratak na članak

Vlada odgovorila Jeleniću: Protokol pripremio raspored sjedenja uzvanika prema redu prvenstva

Državno odvjetništvo izvijestilo je ranije danas kako je glavni državni odvjetnik uputio pismo Vladi u kojem je izrazio negodovanje zbog rasporeda sjedenja na koncertu u HNK u povodu hrvatskog predsjedanja Vijećem EU.

Komentari 4

CH
chemica
18:52 10.01.2020.

Lijepo ustaneš i izađeš. Tako to radi istinski moralna osoba. Nažalost, Hrvatskom vladaju likovi koji su spremni na svakojake kompromise sa zlom, pa otuda i njen ovakav nebeski status, u rangu Bugarske.

VL
JA
javor11
20:17 10.01.2020.

"Protokol pripremio raspored sjedenja uzvanika prema redu prvenstva". Očito da su glavni korupcionaš i državni odvjetnik u istom redu prvenstva.

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
19:23 10.01.2020.

Zna Se - HDZ posla...

VL
DU
dugonja66
19:53 10.01.2020.

mozda su se dogovorili da u slucaju osude moze u kamenjar kao i kolindini pajdas

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.