Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠTOLJ POD JASTUKOM
Povratak na članak

VIDEO Kako je splitska policija upala u stan i razbila narkolanac

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljene su pretrage osoba, domova i drugih prostorija, pretrage vozila kojima se koriste osumnjičenici

Komentari 8

Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
12:25 22.05.2020.

i uvijek naročito pred izbore tako "razbijaju lance", i snimaju kamerama, zar nije bilo idealno da se za vrijeme ove pandemije pohvataju svi krimosi i smutljivci? pa bili su valjda isto doma...

VL
PE
Perspektivan
11:39 22.05.2020.

Ajmo sad i imena policajaca koji su ih stitili!?

VL
BE
belototo
11:30 22.05.2020.

Jel ovo Krim Tim 2? Policajac mlakim neuvjerljivim glasom vice da se otvore vrata, specijalci ulaze ko u McDonalds, kad su vec svi unutra jos jedan pametan se nadje i opet vice policija djecjim glasom, a ovi stupaju u liniji ko da su im vezane noge.

VL
MI
mioc1987
18:17 22.05.2020.

Da političari žele riješiti trgovinu drogom , u jednoj noći to mogu. Kriminal se duboko upleo u državne strukture još od narkogenerala. Ovo je ili predizborna predstava ili dotična ekipa nije platila članarinu za slobodnu trgovinu. Gledam svaki dan kakoako mi ispred prozora nose paketiće i proaju djeci , često maloljetnoj. Neki dan ih se skupilo pedesetak u parkiću. Došli pijani i dirogirani sa šest auta. Onako pijani razbili susjedi lanac. Susjeda zvala policiju. Došla dvojica policajaca nakon pola sata od poziva i nakon što se pola stare narko ekipe već izmijenilo. Priupitalo ih kako zdravlje i ošli. A tada je bilo dozvoljeno samo dvije osobe u društvu. Susjeda nije mogla doći sebi. Popravila sama lanac i kaže ovaj put izlazi na izbore i glasa za Pernara. Živio Split -grad slučaj.

VL
Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
13:26 22.05.2020.

Da Filip nije počeo ništa se nebi dogodilo. Policijsko geslo je "ne talasaj".

VL
SA
sani1
12:03 22.05.2020.

Sve kadar za HDZ.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.