Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BIH
Povratak na članak

VIDEO Objavljena snimka privođenja dvojca koji je umirovljeniku ukrao skupocjeni Mercedes

Bijeli Mercedes u vrijednosti od oko 200.000 eura ukraden je u periodu od 11. do 21. veljače, a pronađen je početkom ožujka

Komentari 2

KV
kvasac
10:16 10.03.2023.

i tako se razbila fama o bosim i gladnim umirovljenicima... ovi bosanski se vozikaju sa mercedesima od 200 i više tisuća kuna, naši na računu imaju po pol milijarde kuna... e druže tito, ovi tvoji pioniri sasvim dobro žive ii u poznim godinama, al njihova djeca, unuci, praunici... sve lošije. pioniri kredite za stanove otplaćivali s kutijom cigareta, a unucima nije dovoljno ni pol plaće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.