Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'iznad zakona'
Povratak na članak

VIDEO Manijak za volanom umalo napravio kaos: 'Ovaj je za ludaru!'

Pukom srećom i pažnjom drugog vozača izbjegla se potencijalna tragedija.

Komentari 4

AN
anteS
14:35 05.11.2019.

Nema se tu što komentirati. Svakodnevna pojava, tipična za polurazvijene zemlje: "Samo sam ja važan!" Takvih ima i previše, pa na kraju nikome nije dobro.

VL
IG
Igi125
18:22 05.11.2019.

Nazalost ovakve scene da se vozilima iz trake namjenjene za skretanje desno ili ljevo elegantno produzi ravno su svakodnevnica. Da imam kameru Vecernji bi cijelu jedni rubriku mogao napraviti sa snimkama sto sve sudionici u prometu rade. Prosli tjedan vozim se po Dubravi od okretista prema istoku i naravno cim je uoceno par vozila ispred njega, vozac iza mene ljepo po pruzi, obide nas par i dalje po gasu. Vidim ga na sljedecem semaforu radi istu stvar. Policije nigdje, kamera nigdje a takvih svercera koji po pruzi znaju proci sa daleko vecim brzinama od dopustenih ne manjka.

VL
AA
aabbcc
20:13 05.11.2019.

Ne osporavam dvostruku gresku ali mi ostaje nejasno jer treptuce svjetlo je obicno na pokvarenom semaforu i to moze zbuniti one koji nisu iz Splita. ( ako je crveno onda nije pola crveno /pola crno ! )

VL
DU
Deleted user
17:01 05.11.2019.

hehehe.. a koja je to ekipa na fejsu?.. desetak besposličara koji imaju vremena i volje prčkati?... uh.. htio sam pitati- zar je hrvatska policija sad obezglavljena? 😁😂

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.