Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lokalni izbori
Povratak na članak

Veterani odlaze, a dolaze mlade snage koje najavljuju velike promjene, no mijenjaju li se lokalne politike?

Milan Bandić, Vojko Obersnel, Ivica Vrkić i Andro Krstulović Opara dobit će nasljednike, a i mnogi drugi gradovi doživjet će promjenu

Komentari 21

Avatar gunner12345
gunner12345
16:54 11.05.2021.

dolje hdzsdp

VL
Avatar DeletedUser
DeletedUser
17:09 11.05.2021.

Ništa se neće promijeniti. Prvu polovicu mandata će sve probleme svaljivati na prethodnike , a drugu polovicu obećavati brda i doline radi ponovnog izbora. Priča je uvijek ista kako na lokalnoj, tako i na državnoj razini. A narod gleda i čudi se.

VL
SM
Smola
17:42 11.05.2021.

Odlaze stari sa starim idejama, a dolaze mladi sa starim idejama.

VL
PR
PrimoracRi
17:40 11.05.2021.

Onag glavati Obesnel bježi nakon ča je upropastil Rijeku,samo da ne bi prišal još gori....

VL
Avatar Behemot
Behemot
19:22 12.05.2021.

Gospodin Tomašević i pokojni gospodin Bandić su slični poput oca i sina, obojica pošteni Bosanci, obojica krenuli kao ljevičari, završili isti studij Politologije, prvi ozbiljni posao u životu gradonačelnik grada Zagreba.

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
17:39 11.05.2021.

Lažni HDZ-ov doktor kojem niti jedan profesor u Osijeku ne želi niti pogledati doktorat i naspisati da li je ili nije prepisan. Jer to je danas opasno i lako za utvrditi. A svi u Osijeku znaju kakvi su im doktorski kandidati iz Splita dolazili kombijima da bi dobili, doslovce dobili, doktorat bez velike muke i redovitog pohađanja nastave i seminara. Nitko se ne želi osramotiti kod tako očite i čiste stvari. I sad treba drugu stranu stisnuti. Nisam siguran da li kumstvo i veselica Puljku više štete ili koriste u splitskoj sredini. Jer i tako je imao splitske intelektualce na svojoj strani a sad je možda ovakav kakav je zainteresirao i one druge. A to postaje opasno za HDZ. Iako je najgore za HDZ da njihov lažni doktor s kopiranim "doktoratom" zasjedne na mjesto gradonačelnika i pokaže svoju ograničenost kakvu je pokazao kada nije niti jednom niti pročitao doktorat već ga je takvog nepročitanog predao učenoj skupini profesora iz Osijeka. Niti oni ga nisu očito pročitali. Sada će godinama ići procesi "provjere" koji su sasvim jednostavni jer postoje programi za to koji daju čak i postotak koliko je ukrao i podvalio a koliko nisu mogli detektirati. Zar HDZ-u i Plenkoviću nije dosta da su nakon Luke Banjaluke dobili još jednog sumnjivog intelektualca na pogrešnoj poziciji? Što se Puljka tiče , iz primjera Milanovića koji je pokazao svoje "gene kamene", se pokazalo da su najopasniji baš ljevičari koji imaju takve predispozicije i postaju šire prihvatljivi, mostovi između skupina.

VL
VH
volim.hrvatsku65
18:34 11.05.2021.

Sabor 90-ih ... Tudjman, Racan, Budisa , Gotovac, Valentic ....itd... Sabor 2020 ... Jandrokobic, Pernar, Maras, Bulj, Grmonja, Rada Boric ...... MLADI LAVOVI !!! !!!!!!!

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
18:35 11.05.2021.

Ništa revolucionarno nije ništa nitko prozborio, a sve se svodi kako potrošiti proračunski novac i kako ga dijeliti. A s druge strane inovativnost, kreativnost, smanjenje birokracije, oslobađanje od parafiskalnih nameta... nije više aktualno. U biti trebate stvoriti uvijete da nitko nužno ne treba poticaje i Europske fondove samo nemojte gušiti poduzetništvo i dajte malo slobodnog prostora da se razvije.

VL
SM
Smola
17:40 11.05.2021.

Velika promjena - povratak trga M. Tita u Zagrebu. 😄

VL
JA
jadnatikoza
17:16 11.05.2021.

Bilo bi najbolje da Filipović, Vukičević i Škoro odustanu od drugog kruga i tako uštede novac poreznim obveznicima. Lovicu zagrepčana tako i tako više neće vidjeti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.