Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda
Povratak na članak

Vesna Balenović oslobođena optužbe za klevetu Dragičevića

Sudac Mladen Žeravica zaključio je glavnu raspravu i odbio tužbu Tomislava Dragičevića, smatrajući da Vesna Balenović svojim izjavama u medijima o Dragičeviću nije počinila kazneno djelo klevete.

Komentari 11

VE
Velikogoričan56
20:02 27.09.2010.

Bravo za hrabru zenu koja je sve riskirala i puno propatila. Konacno su izgleda poceli razgradjivati i Dragicevica, s njim i mafiju oko INE

VL
OB
-obrisani-
20:08 27.09.2010.

@@@@ Bravo i podrška na ustrajanju! Sad ga lijepo tuži za sve maltretiranje koje si prošla zbog njega i zemi mu onu otpremninu.

VL
DU
Deleted user
20:13 27.09.2010.

Izgleda da u sudstvu radi još poneki pošten čovjek. Čestitam!

VL
CE
cericzel
20:13 27.09.2010.

tzv zviždači su hrabri ljudi koji istupe u javnosti ukazujući na određene nepravilnosti u poslovanju na radnom mjestu gdje su zaposleni. Poznati hrvatski zviždači;Vesna Balenović, Ankica Lepej, Krešimir Mišić etc Nažalost, svi su oni dobili otkaz (tj. Mišić se vratio naposao tek nakon 3 godine..) U svijetu postoje razni zakoni o zaštiti zviždača, dok je u RH tek dopunom zakona o državnim službenicima donekle zaštićen zviždač, a i to je mrtvo slovo na papiru-(moš si mislit kaj ne bu letio s posla prvom prilikom netko tko ukaže javnosti na korupciju unutar službe..). Čestitam Vesni na ovoj pobjedi, premda, generalno gledajući-koliko je neugodnosti od zviždanja do danas doživjela, ovo bi se moglo nazvati i pirovom pobjedom..

VL
UT
utatica
20:20 27.09.2010.

Vesnice sad ti traži odštetu u iznosu par stotina tisuća kuna od tog lopine, da se bar dio love koju je dobio ni za šta dođe u poštene ruke.

VL
MS
My Soul
21:26 27.09.2010.

gle, gle, pravna država profunkcionirala. em će dragičeviću biti naplaćen prirez porezu na dohodak, a ako se budu striktno držali zakona, tada bi mogao i u ćuzi završiti, em se počelo oslobađati građane od klevete da kleveću.

VL
AR
ARIDAN
22:32 27.09.2010.

GOSPOĐO BALENOVIĆ, VI STE PONOS HRVATSKE!

VL
OB
-obrisani-
00:02 28.09.2010.

konačno pošten sudac! Zviždači su vani cjenjeni a ovdje se sude! Možda ipak ima nade za ovu zemlju!

VL
BR
brle
00:50 28.09.2010.

i sto sad? ova zena je bez posla, prezrena od radne i ine okoline, ili i ako nije sto ona ima od svega? sto smo mi kao drustvo ucinili za ovakve ljude, kad smo izisli na ulice demonstrirati protiv sikaniranjaanja ovih ljudi, kad smo se pobunili u svojim sredinama protiv sikaniranja zvizdaca ili sindikalnih vodja, osim sto smo pljuvali po njima u stilu....gle, nagumali se pa sad seru....a koliko se vidi u zadnjih 20 g. nema bas previse hrvata koji bi se ulovili u kostac sa svekolikom lopovijom u hrvatskoj. ipak je bolje se ne zamjerati, jer tko zna, a mi svi vidimo te koji su lopovi od politicara, direktora i \'celavaca\' koji \'vozaju drzavu\' i \'mercedese\' na nas racun... no to je vec druga tema.... u svakom slucaju sretno gospodji u njenim nastojanjima!

VL
PL
pluki
09:08 28.09.2010.

Sramota je da Hrvatsko Društvo Zločinaca ne želi donjeti zakon o zaštiti zviždača jer oni su prvi stup obrane od lopovluka, a kosorica se busa u prsa kako hoče iskorijeniti kriminal koje je njezina stranka napravila. Pa eto ima priliku a prvi potez joj je trebao biti zakon o zaštiti zviždača jer radnici su najbolji zaštitnici protiv kriminala jer štite svoj posao i firmu i znaju puno toga ali se boje šikaniranja i gubitka radnog mjesta.

VL
DU
Deleted user
19:43 28.01.2011.

Krleža ih je u jednom romanu nazval cilindraši - TO SU OVI tzv. stupovi društva, tzv. pametni i sposobni upravitelji, direktori....ili, kako piše u Murphyevom zakonu; Najveće hrge uvijek isplivaju na vrh........................A mi, mi smo zaista poznati po onima, ne bi se štel zameriti, nea svaki svoju brigu brine, ne bi se štel mešati, joj, a kaj ak......................................A upravo to ONI trebaju da bi mirno dalje pobirali vrhnje...................Nitko nije naivan da misli kako postoji bezgrešno društvo sa samima časnim i odgovornim ljudima. NE, ALI, da se brzo i učinkovito uklone barem oni koji pretjeraju i koji budu otkriveni - TO S PRAVOM očekuje svaki normalan čovjek..............No, mi imamo likove poput Kalmete, kojega štiti PRAVNA DRŽAVA, dok on ponavlaja; pa ne mogu ja znati što radi svaki čovjek. Pa i ne treba, ali MORA znati organizirati svoje ljude, svoj kabinet i sebi odgovorne, da ONI brinu............................TKO ĆE gospođi Balenović vratiti vrijeme unatrag??? Tko će njoj nadoknaditi BAHATE tužbe onoga tko je ZNAO da je kriv, ali je bahato znao da će INSTITUCIJE PRAVNE DRŽAVE raditi za njega, dok je na vrhu.............................skandalozno. i trebalo bi se dodatno kazniti a gospođu obeštetiti dijelom njegove \"časno\" stečene imovine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.