Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zelena' energija
Povratak na članak

Velike europske naftne kompanije okreću se obnovljivim izvorima

Francuska naftna kompanija Total objavila je da želi u idućih 20 godina postati lider u obnovljivim izvorima energije i pohranjivanju struje. Među europskim srodnim kompanijama najavila je najveća ulaganja u 'zelenu' energiju

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
12:13 01.06.2016.

kako lijepo mažu oči... da, nećemo uskoro više trebati naftu, plin, sve će naše potrebe za energijom pokrivati vjetar, more, sunce, mjesec... strahota. s obzirom na to da eu države daju velike olakšice investitorima u obnovljive izvore energije, jasna je je taktika totala, shella, i ostalih igrača. nafta pokreće svijet, ona ga je i učinila ovakvim, skoro pa lijepim. sad pričati o ekološkoj kompomenti je besmislena. svi mi volimo friško pecivo, al ga pola bacimo. a za njega se trošilo energije i svega ostaloga. jesmo li mi sami racionalni? nismo. za mobitel ćemo mjesečno dati bez brige 300-400 kuna, dok nas račun za struju od 250 kuna užasava! kutija cigareta je 15 kuna, i to nije neki problem, al dizanje dopunskog zdravstvenog za 20-ak kuna je neoprostivo! zadivljuje totalna izgubljenost ljudi u europi, americi. nijemci će kroz 10-ak godina svoje nuklearke zatvoriti. otkud im energija, koju troše sve više i više? od sunca, svašta. radi se jako lijepa uvertira za dizanje cijene nafte i plina. šteta da mi nemamo ništ od toga. nas neće nitko napasti, okupirati, tj. osloboditi, kao što se oslobodilo libijce, iračane, pokušava sirijce... pa čak i ruse.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.