Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐUPARLAMENTARNA SURADNJA
Povratak na članak

Veleposlanik Glunčić posjetio Skupinu prijateljstva Austrija-Hrvatska u austrijskom parlamentu

I veleposlanik Glunčić i parlamentarci zaključno su izrazili želju za daljnjim produbljivanjem dosadašnje izuzetno dobre međuparlamentarne suradnje između Austrije i Hrvatske, stoji u priopćenju Veleposlanstva RH u Beču

Komentari 1

DU
Deleted user
23:40 18.06.2020.

Prijateljstvo: Oni (Austrijanci) zabrane komemoraciju u Bleiburgu, i uzmu Dejana Jovića kao relevantnu osobu za političke komentare o Hrvatskoj. Oni (Austrijanci) pokupuju Valamar nametnu svoj Lidl i slože se da uđu u Hrvatsku kako bi preko vlastitih investicija u Hrvatskoj (Lidla i Valamara) okretali i prali svoj novac te uživali u "hrvatskom" moru. Mi (Hrvati) u Austriji i dalje nemamo neograničeno pravo zapošljavanja. Oni Austrijanci drže medije u Hrvatskoj i diktiraju mišljenje. Oni nas oslabljuju kao 1664. kad su s Turcima potpisali Vašvarski mir, samo ovaj put umjesto Turaka koriste Srbe da nas oslabe i ponize. Mi (Hrvati) to sve gledamo i moramo se s tim složiti jer to je definicija našeg prijateljstva. A s time se svime slaže i naš predsjednik Milanović koji se već bio sastao s austrijskim kancelarom i govorio u samom startu o suradnji i jačenju odnosa s Austrijom i o potrebi zabrane komemoracije u Bleburgu. Inače, ako se usprotivimo, smo "barbari", "ustaše", "lopovi koji otimaju austrijski novac" i primamo packe od različitih udruga u i izvan EU parlamenta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.