Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBILJEŽAVANJE 77. OBLJETNICE
Povratak na članak

Veleposlanik Glunčić položio vijence i zapalio svijeće žrtvama Bleiburške tragedije

Želimo jasno naglasiti kako Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Austriji najoštrije osuđuje svako nastojanje određenih grupacija, odnosno pojedinih osoba, koji iz bilo kojeg razloga pokušavaju zlouporabiti komemoraciju u Bleiburgu za propagiranje svojeg ekstremističkog svjetonazora odnosno jedne propale ideologije, poručili su iz Veleposlanstva

Komentari 4

SA
sani1
17:40 13.05.2022.

Stradao veliki broj civilnih žrtava? Ajmo, koliko? Al’ budimo realni.

VL
M3
Miške 3
05:20 14.05.2022.

Bla bla bla

VL
PR
prokurator
22:02 13.05.2022.

znači i taj balon se ispuhao, maškare i dimnjačari su napokon zabranjeni. fala ti bože, jedna sramota za hrvatsku manje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.